(Poistunut julkaisusta)

Fast Food -työntekijä BURGER KING Tuusula
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Haluatko Tuusulan kingiksi?
Haemme Hyrylän Burger Kingiin ravintolatyöntekijää.

#Kingikokemus

Kaikki lähtee asenteesta. Jos olet innokas oppimaan uusia juttuja ja ymmärrät vielä loistavan palvelun päälle, saatat olla seuraava kingiläinen! Sovit loistavasti kingijengiin, mikäli olet myös joustava ja innokas tarttumaan työhön. Kahden viikon perusteellisen koulutusjakson aikana opit kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää. Kingipomot uskovat työntekijöihinsä ja pitävät huolen siitä, että koulutuksen jälkeen pystyt sukkuloimaan missä tahansa tilanteessa.

#Kingikyky

Kingissä jengissä jokainen pääsee tekemään kaikkia työtehtäviä niin asiakaspalvelusta siivoukseen ja ruuanvalmistukseen. Yhden työvuoron aikana saatat palvella niin asiakkaita, valmistaa tuotteita, hypätä tiskivuoroon ja kurvata siistimään ravintolaa, kun taas toinen vuoro saattaa kulua kokonaan kassalla asiakkaita kingiasenteella palvellen. Kingijengissä sinua autetaan tulemaan maailman parhaaksi työssäsi.

#Kingikalenteri

Työn tyyppi on osa-aikainen, kolmivuorotyö ja tunteja sinulle kertyy keskimäärin 63- 90h/3vk. Edellytämme 18-vuoden ikää tähän tehtävään.

Työskentelet vaihtelevissa vuoroissa aina aamuvaraisesta yömyöhään, arkena ja viikonloppuina. Kingijengi kaipaa niin kokopäivän tekijöitä aikaan ja päivään katsomatta sekä oppiskelijoita ilta- ja viikonloppu vuoroihin. Kingijengi toivoo saavansa sinusta pysyvän kruununperillisen kuningaskuntaansa, joten työsuhde onkin toistaiseksi voimassa oleva.

#Kingijengi #BeYourWay

Be your way -filosofia näkyy kingijengin toiminnassa joka päivä, ja toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Työn luonteen kannalta kingi tyyppi on sosiaalinen, kaikille ystävällinen ja aloitteellinen asiakaspalvelija. Kingijengissä tulet oppimaan paljon ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, paineensietokyvystä sekä luovasta ongelmanratkaisusta. Burger King on Suomessa osa Restel-konsernia ja monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi.

Kiinnostuitko?

Täytä sähköinen hakemus pian. Odotamme innolla kuulevamme sinusta! Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Opteam. Käsittelemme hakemuksia heti.

BK työntekijät kertovat: Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel

Eduksi luettavat asiat: Vuorotyö