(Poistunut julkaisusta)

Fast Food-työntekijä, Burger King Seinäjoki
Burger King Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Hei kingi tyyppi, etsimme juuri sinua Seinäjoen Ideaparkin Burger Kingiin! Ole oma itsesi ja hae mukaan, aiempaa kokemusta tähän tehtävään ei vaadita!

#Kingiasenne

Burger Kingeissä on aivan mieletön työilmapiiri! Jotta se jatkuisi myös uusien kingiläisten myötä, se kuuluisa kingi asenne ratkaisee. Tämähän pitää sisällään innokasta ja motivoitunutta oppimis- ja asiakaspalveluasennetta, tahtoa pitää kivaa töissä sekä tiimityöskentelyhenkeä. Perusteellisen koulutusjakson aikana opit kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää. Kaikki lähtee siis asenteesta, aiempaa kokemusta tähän tehtävään ei vaadita.

#Kingikalenteri

Etsimme heti vahvistusta Burger Kingiin Seinäjoelle Työvuorot vaihtelevat aamusta iltamyöhään, joten saat mahdollisuuden sopia työskentelyn omaan aikatauluun sopivaksi. Voit siis työskennellä keikkaluontoisesti.

#Oleomaitsesi

Burger Kingin ”Be your way -filosofia” toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Burger Kingissä opit paljon niin asiakaspalvelusta, tiimityöskentelystä, keittiöpuolen tehtävistä, luovasta ongelmanratkaisusta kuin vuorovaikutuksestakin maailman ihanimman tiimisi ympäröimänä!

BK työntekijät kertovat: Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.

Burger Kingillä työskentely on niin mahtavaa, että et halua enää lähteä #Kingijengistä! Ja tästä myös tunnustuksena Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Burger King on Suomessa osa Restel-konsernia ja monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi. Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona.

Kiinnostuitko?

Älä siis missaa tätä mahdollisuutta päästä osaksi #Kingijengin tarinaa, vaan jätä hakemuksesi hakulinkin kautta mahdollisimman pian! Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtävään valituilta henkilöiltä edellytämme salmonellatodistuksen toimittamista ennen töiden alkua. Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta sen voi hankkia myös töiden alkaessa.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://www.restel.fi/restel-tyopaikat/

Haethan pian, sillä paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!