(Poistunut julkaisusta)

Fast Food -työntekijä BURGER KING Mäntsälä
Restel Fast Food Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Hei kingi tyyppi, etsimme juuri sinua Mäntsälän Burger Kingiin! Tässä keikkalaisen tehtävässä voit työskennellä koulunkin ohella. Ole oma itsesi ja hae mukaan, aiempaa kokemusta tähän tehtävään ei vaadita!

Tsekkaa video Kingijengin Kingiduunista!

#Kingikalenteri

Etsimme Mäntsälän kingijengiin keikkalaisia, jotka voisivat työskennellä esimerkiksi koulun ohessa ja tehdä muutamia vuoroja viikossa. Jos olet opiskelija tai haluat muuten tehdä vähemmän tunteja, tämä on mainio tilaisuus ansaita lisätienestejä. Aloitus mahdollisimman pian.

Jos olet jo kokeneempi ravintola-alalla ja kaipaat uusia haasteita, käythän ilmiantamassa itsesi myös Mäntsälän vuoropäällikön tehtävään!

#Kingiasenne

Burger Kingeissä on aivan mieletön työilmapiiri! Jotta se jatkuisi myös uusien kingiläisten myötä, se kuuluisa kingi asenne ratkaisee! Tämähän pitää sisällään innokasta ja motivoitunutta oppimis- ja asiakaspalveluasennetta, tahtoa pitää kivaa töissä sekä tiimityöskentelyhenkeä! Perusteellisen koulutusjakson aikana opit kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää.

#Oleomaitsesi

Burger Kingin ”Be your way -filosofia” toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Burger Kingissä opit paljon niin asiakaspalvelusta, tiimityöskentelystä, keittiöpuolen tehtävistä, luovasta ongelmanratkaisusta kuin vuorovaikutuksestakin maailman ihanimman tiimisi ympäröimänä!

BK työntekijät kertovat: Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.

Burger Kingillä työskentely on niin mahtavaa, että et halua enää lähteä #Kingijengistä! Ja tästä myös tunnustuksena Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Barona toimii rekrytoinnin kumppanina ja tulet työllistymään Restel Fast Food Oyn alaisuuteen. Burger King on Suomessa osa Restel-konsernia ja monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä

Älä siis missaa tilaisuuttasi päästä osaksi tätä hienoa tarinaa, vaan jätä hakemuksesi mahdollisimman pian! Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.