(Poistunut julkaisusta)

Fast Food-työntekijä, BURGER KING Joensuu
BURGER KING® Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020

Hei kingi tyyppi, etsimme juuri sinua Joensuun Iso Myyn Burger Kingiin! Ole oma itsesi ja hae mukaan, aiempaa kokemusta tähän tehtävään ei vaadita!

#Kingikalenteri

Etsimme täydennystä Joensuun kingijengiin. Töitä on tarjolla henkilölle, joka voisi työskennellä vaihtelevasti erilaisissa työvuoroissa: välillä teet aamuvuoroa, välillä iltavuoroa ja vuoron toteutuessa viikonloppuna, pystyt tekemään myös yövuoroa. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti ja pystyt itse vaikuttamaan työvuorojen sijoitteluun. Työ on helposti yhdistettävissä opiskeluun.

Työt alkavat joustavasti elo-syyskuun aikana.

#Kingiasenne

Burger Kingeissä on aivan mieletön työilmapiiri! Jotta se jatkuisi myös uusien kingiläisten myötä, se kuuluisa kingi asenne ratkaisee! Tämähän pitää sisällään innokasta ja motivoitunutta oppimis- ja asiakaspalveluasennetta, tahtoa pitää kivaa töissä sekä tiimityöskentelyhenkeä. Perusteellisen koulutusjakson aikana opit kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää. Kaikki lähtee siis asenteesta, aiempaa kokemusta tähän tehtävään ei vaadita!

#Oleomaitsesi

Burger Kingin ”Be your way -filosofia” toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Burger Kingissä opit paljon niin asiakaspalvelusta, tiimityöskentelystä, keittiöpuolen tehtävistä, luovasta ongelmanratkaisusta kuin vuorovaikutuksestakin maailman ihanimman tiimisi ympäröimänä!

Edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa, täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia sekä valmiutta 3-vuorotyöhön.

BK työntekijät kertovat: Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.

Burger Kingillä työskentely on niin mahtavaa, että et halua enää lähteä #Kingijengistä! Ja tästä myös tunnustuksena Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Burger King on Suomessa osa Restel-konsernia ja monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi. Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä

Jos sinulta löytyy kingi asenne ja kiinnostuit tästä työstä, laita meille hakemus 31.7. mennessä.

Lisätietoja saat tarvittaessa 13.-23.7. välisenä aikana Mervi Leinoselta p. 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi