(Poistunut julkaisusta)

Fast Food - työntekijä BURGER KING Isokarhu, Pori
BURGER KING® Pori Isokarhu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Kaikki lähtee asenteesta. Jos olet innokas oppimaan uusia juttuja ja ymmärrät vielä loistavan palvelun päälle, saatat olla seuraava kingiläinen! Sovit loistavasti jengiimme, mikäli olet myös täysi-ikäinen, joustava ja innokas tarttumaan työhön.

Haluatko Porin kingiksi?

Etsimme Porin ravintolan kingijengiin täydennystä. Ravintola palvelee asiakkaitaan kauppakeskus Isokarhussa maanantaista torstaihin klo: 10-22, perjantaista lauantaihin klo: 10-4.30 ja sunnuntaisin klo: 11.30-22. Joten jos haluat työpaikan, jossa aika kuluu kelloa katsomatta, hae meille töihin!

#kingikokemus

Kaikki lähtee asenteesta. Jos olet innokas oppimaan uusia juttuja ja ymmärrät vielä loistavan palvelun päälle, saatat olla seuraava kingiläinen! Sovit loistavasti jengiimme, mikäli olet myös joustava ja innokas tarttumaan työhön. Kahden viikon perusteellisen koulutusjakson aikana opetamme kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää. Uskomme työntekijöihimme ja pidämme huolen siitä, että koulutuksen jälkeen pystyt sukkuloimaan missä tahansa tilanteessa.

#kingikyky

Kingissä jengissä jokainen pääsee tekemään kaikkia työtehtäviä niin asiakaspalvelusta siivoukseen ja ruuanvalmistukseen. Yhden työvuoron aikana saatat palvella niin asiakkaita, valmistaa tuotteita, hypätä tiskivuoroon ja kurvata siistimään ravintolaa - kun taas toinen vuoro saattaa kulua kokonaan kassalla asiakkaita kingiasenteella palvellen. Autamme sinua tulemaan maailman parhaaksi työssäsi. Lisää tietoa, siitä millaista on kuulua kingijengiin ja uramahdollisuuksistamme löydät nettisivuiltamme www.burgerking.fi.

#kingikalenteri

Työskentelet vaihtelevissa vuoroissa arkena ja viikonloppuina, tuntimäärä n. 30h/3vko. Mikäli olet opiskelija, työvuorosi painottuvat iltaan ja viikonloppuun. Tämä tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä.

#kingijengi #BeYourWay

Be your way -filosofia näkyy toiminnassamme joka päivä, ja toivotamme sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Työn luonteen kannalta kingi tyyppi on sosiaalinen, kaikille ystävällinen ja aloitteellinen asiakaspalvelija. Työ sopii hyvin ilta- ja aamuvirkuille ja kaikille lisätienestiä haluaville. Meillä tulet oppimaan paljon ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, paineensietokyvystä sekä luovasta ongelmanratkaisusta. BURGER KING on Suomessa osa Restel-konsernia ja monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemuksesi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

_Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. _ Edellytykset työnsaannille:

  • Hygieniapassi