(Poistunut julkaisusta)

Fast Food- työntekijä, Burger King Hyvinkää
Burger King, Hyvinkää

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Haluatko Hyvinkään kingiksi? Etsimme Hyvinkään ravintolan kingijengiin täydennystä. Jos haluat työpaikan, jossa aika kuluu kelloa katsomatta, hae meille töihin!

#Kingikokemus

Kaikki lähtee asenteesta. Jos olet innokas oppimaan uusia juttuja ja ymmärrät vielä loistavan palvelun päälle, saatat olla seuraava kingiläinen! Sovit loistavasti kingijengiin, mikäli olet myös joustava ja innokas tarttumaan työhön.

Kahden viikon perusteellisen koulutusjakson aikana opit kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää. Kingipomot uskovat työntekijöihinsä ja pitävät huolen siitä, että koulutuksen jälkeen pystyt sukkuloimaan missä tahansa tilanteessa.

#Kingikyky

Kingissä jengissä jokainen pääsee tekemään kaikkia työtehtäviä niin asiakaspalvelusta siivoukseen ja ruuanvalmistukseen. Yhden työvuoron aikana saatat palvella niin asiakkaita, valmistaa tuotteita, hypätä tiskivuoroon ja kurvata siistimään ravintolaa, kun taas toinen vuoro saattaa kulua kokonaan kassalla asiakkaita kingiasenteella palvellen. Kingijengissä sinua autetaan tulemaan maailman parhaaksi työssäsi.

#Kingikalenteri

Työn tyyppi on osa-aikainen, kaksivuorotyö ja tunteja sinulle kertyy keskimäärin 45h/ 3vk. Työskentelet vaihtelevissa vuoroissa, arkena ja viikonloppuina klo 10.00-02.30 välisellä ajalla. Vuorot sisältävät avaus ja sulkuvuoroja viikonloppuisin.
Toinen vaihtoehto työajoille on arkena klo 10-00, ja pe,la 02.30 saakka, siten että sinulle sopii aamut että illat, ilman rajoitteita. Työt alkavat heti.

Toivomme sinun olevan täysi-ikäinen, mutta laita toki hakemusta tulemaan vaikket vielä olisikaan, voimme silti katsoa syksyn työmahdollisuuksia tiettyjen työaikojen puitteissa.

#Kingijengi #BeYourWay

Be your way -filosofia näkyy kingijengin toiminnassa joka päivä, ja toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Työn luonteen kannalta kingi tyyppi on sosiaalinen, kaikille ystävällinen ja aloitteellinen asiakaspalvelija. Kingijengissä tulet oppimaan paljon ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, paineensietokyvystä sekä luovasta ongelmanratkaisusta.

Kiinnostuitko? Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona. Täytä sähköinen hakemus jo heti tänään! Odotamme innolla kuulevamme seuraavista kingi tyypeistä! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.