(Poistunut julkaisusta)

Fast Food-kesätyöntekijä, Burger King, Tuusula
BURGER KING® Tuusula

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Nyt on haku auki kesää silmällä pitäen mielettömän fiiliksen kingijengiin! EtsimmeMäntsälän Burger Kingin mahtavaan kingijengiin kesätyöntekijöitä. Sinulla on mahdollisuus aloittaa työt myös jo aiemmin ja tietenkin jatkaa myös kesän jälkeen omaan elämäntilanteeseesi sopien. Työvuorot vaihtelevat aamusta iltamyöhään, joten jos haluat työpaikan, jossa aika kuluu kelloa katsomatta, hae paikkaa ja varmista kesätyöpaikkasi jo nyt! Tehtävä edellyttää vähintään 18 vuoden ikää sekä salmonellatodistuksen toimittamista ja hygieniapassia. Ei hätää, ellei sinulla niitä vielä ole, ehdit hyvin suorittamaan ne vielä. http://www.burgerking.fi/tyopaikat

#Kingiasenne

Burger Kingissä on aivan mieletön työilmapiiri! Jotta se jatkuisi myös uusien kingiläisten myötä, se kuuluisa kingi asenne ratkaisee! Tämähän pitää sisällään innokasta ja motivoitunutta oppimis- ja asiakaspalveluasennetta, tahtoa pitää kivaa töissä sekä tiimityöskentelyhenkeä! Perusteellisen koulutusjakson aikana opit kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää. Kaikki lähtee siis asenteesta, aiempaa kokemusta tähän tehtävään ei vaadita!

#Kingikalenteri

Työ on osa-aikainen kesätyö ja tunteja sinulle kertyy kesän ajan toukokuusta elokuun tai syyskuun loppuun keskimäärin 45h/3vk. Työskentelet vaihtelevissa vuoroissa, arkena ja viikonloppuina ravintolan aukioloaikojen mukaisesti. Vaikka etsimme työntekijöitä kesää silmällä pitäen, sinulla on mahdollisuus aloittaa työt aiemmin ja mikä parasta, jatkaa kesän jälkeenkin.

#Oleomaitsesi

Burger Kingin ”Be your way -filosofia” toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Burger Kingissä opit paljon niin asiakaspalvelusta, tiimityöskentelystä, keittiöpuolen tehtävistä, luovasta ongelmanratkaisusta kuin vuorovaikutuksestakin maailman ihanimman tiimisi ympäröimänä!

BK työntekijät kertovat: Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.

Burger Kingillä työskentely on niin mahtavaa, että et halua enää lähteä #Kingijengistä! Ja tästä myös tunnustuksena Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Burger King on Suomessa osa Restel-konsernia ja monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi. Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://www.restel.fi/restel-tyopaikat/