(Poistunut julkaisusta)

Fast Food -kesätyöntekijä, BURGER KING Seinäjoki
Burger King Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Hei kingi tyyppi, etsimme juuri sinua Seinäjoen Burger Kingiin! Ole oma itsesi ja hae mukaan, aiempaa kokemusta tähän tehtävään ei vaadita!

#Kingiasenne

Burger Kingeissä on aivan mieletön työilmapiiri! Jotta se jatkuisi myös uusien kingiläisten myötä, se kuuluisa kingi asenne ratkaisee! Tämähän pitää sisällään innokasta ja motivoitunutta oppimis- ja asiakaspalveluasennetta, tahtoa pitää kivaa töissä sekä tiimityöskentelyhenkeä! Perusteellisen koulutusjakson aikana opit kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää. Kaikki lähtee siis asenteesta, aiempaa kokemusta tähän tehtävään ei vaadita!

Tsekkaa video Kingijengin Kingiduunista!

#Kingikalenteri

Työtä on tarjolla kokoaikaisiin tai osa-aikaisiin työsuhteesiin. Työskentelet vaihtelevissa vuoroissa, arkena ja viikonloppuina. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko- tai kesäkuun alussa ja jatkuvat ainakin elokuun loppuun. Hyvin työssä pärjäävillä on myös mahdollisuus jatkaa töitä kesän jälkeen.

#Oleomaitsesi

Be your way -filosofia näkyy kingijengin toiminnassa joka päivä, ja toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Työn luonteen kannalta kingi tyyppi on sosiaalinen, kaikille ystävällinen ja aloitteellinen asiakaspalvelija. Kingijengissä tulet oppimaan paljon ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, paineensietokyvystä sekä luovasta ongelmanratkaisusta. Burger King on Suomessa osa Restel-konsernia ja monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi. Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona.

Burger Kingillä työskentely on niin mahtavaa, että et halua enää lähteä #Kingijengistä! Ja tästä myös tunnustuksena Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Kiinnostuitko?

Älä siis missaa tätä mahdollisuutta päästä osaksi #Kingijengin tarinaa, vaan jätä hakemuksesi hakulinkin kautta mahdollisimman pian! Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtävään valituilta henkilöiltä edellytämme salmonellatodistuksen toimittamista ennen töiden alkua. Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta sen voi hankkia myös töiden alkaessa.

BK työntekijät kertovat: Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://restel.fi/restel-tyopaikat/