(Poistunut julkaisusta)

Fast Food-kesätyöntekijä, Burger King, Aleksi.
Restel Fast Food Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Nyt on haku auki kesää silmällä pitäen mielettömän fiiliksen kingijengeihin!

Etsimme Lahden Aleksanterinkadun mahtavaan kingijengiin kesätyöntekijöitä. Sinulla on mahdollisuus aloittaa työt myös jo aiemmin ja tietenkin jatkaa myös kesän jälkeen omaan elämäntilanteeseesi sopien.

#Kingiasenne

Burger Kingeissä on aivan mieletön työilmapiiri! Jotta se jatkuisi myös uusien kingiläisten myötä, se kuuluisa kingi asenne ratkaisee! Tämähän pitää sisällään innokasta ja motivoitunutta oppimis- ja asiakaspalveluasennetta, tahtoa pitää kivaa töissä sekä tiimityöskentelyhenkeä! Perusteellisen koulutusjakson aikana opit kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää. Kaikki lähtee siis asenteesta, aiempaa kokemusta tähän tehtävään ei vaadita!

#Kingikalenteri

Työn tyyppi on osa-aikainen. Saat mahdollisuuden sopia työskentelyn omaan aikatauluusi sopivasti. Töitä tehdään kunkin ravintolan aukioloaikojen puitteissa monessa eri vuorossa. Vaikka etsimme työntekijöitä kesää silmällä pitäen, sinulla on mahdollisuus aloittaa työt aiemmin ja mikä parasta, jatkaa kesän jälkeenkin. Töitä on tarjolla 30 tai 60 tuntia 3-viikkoon. 60 tuntisilta toivomme valmiutta kulkea BK Mäntsälän yksikköön tarvittaessa, joten oma kulkuneuvo on pakollinen. Vaatimuksena myös täysi-ikäisyys.

#Oleomaitsesi

Burger Kingin ”Be your way -filosofia” toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Burger Kingissä opit paljon niin asiakaspalvelusta, tiimityöskentelystä, keittiöpuolen tehtävistä, luovasta ongelmanratkaisusta kuin vuorovaikutuksestakin maailman ihanimman tiimisi ympäröimänä!

BK työntekijät kertovat: Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.

Burger Kingillä työskentely on niin mahtavaa, että et halua enää lähteä #Kingijengistä! Ja tästä myös tunnustuksena Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Burger King on Suomessa osa Restel-konsernia ja monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi. Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://www.restel.fi/restel-tyopaikat/

Tiedustelut arkisin; 9-15