(Poistunut julkaisusta)

Farmaseutti
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Arvostatko erinomaista yhteishenkeä? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka tekee hyvää? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme!

Yliopiston Apteekin lääkevalmistus hakee laillistettuja Farmaseutteja toistaiseksi voimassa oleviin, kokoaikaisiin työsuhteisiin Helsingin Pitäjänmäelle ex tempore lääkevalmistukseen. Harvinaisten lääkkeiden valmistus on yksi Yliopiston Apteekin erityistehtävistä.

Yliopiston Apteekin lääkevalmistuksessa valmistamme erilaisia lääkevalmisteita laajamittakaavaisesti ja yksittäin lääkärin reseptin mukaan. Toimintaamme kuuluu myös steriiliä lääkevalmistusta puhdastiloissa ja annosjakelutuotantoa terveydenhuollon asiakkaillemme. Lääkevalmistuksessa työskentelee 60 henkilöä pääosin vuorotyössä.

Tehtävä edellyttää, että sinulla on farmaseutin koulutus, pidät muuttuvista töistä ja työtilanteista sekä kykenet toimimaan ohjeiden mukaisesti. Sinulla on myönteinen asenne, tartut reippaasti työtehtäviin, olet tarkka, aikaansaava ja yhteistyökykyinen.

Työ on pääsääntöisesti yksittäisten ex tempore lääkkeiden valmistusta ja sitä tukevia työtehtäviä, joita tehdään tiimeissä ja yksilötyönä. Työ sisältää työskentelyä puhdastiloissa steriilivalmistuksessa. Työ on monipuolista käsityötä, jossa erilaisia lääkkeitä valmistetaan apteekkien asiakkaille ja terveydenhuollon käyttöön. Työaika on työtehtävästä riippuen päivä- tai 2-vuorotyötä, tarvittaessa viikonloppuisin.

Kokemus lääkevalmistuksesta, puhdastilatyöskentelystä tai vastaavista tehtävistä on etu, mutta ei pakollista. Perehdytämme työntekijät huolellisesti kaikkiin työtehtäviimme. Meillä on hyvä työilmapiiri sekä huippukollegat, hyvät henkilöstöedut, kuten laajat työterveyspalvelut ja henkilöstöalennus.

Kiinnostuitko? Hae työpaikkaa osoitteessa www.yliopistonapteekki.fi/rekry ja liitä mukaan hakemuksesi ja ansioluettelosi 6.9.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Lisätietoja antaa ex tempore valmistuksen esimies Helena Karppinen 25.8.2020 klo 9-11 ja 28.8.2020 klo 9-11 puh. (09) 5420 4486.

Osana rekrytointiprosessia käytämme videohaastattelua.