(Poistunut julkaisusta)

FARMASEUTTI
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Onko asiakaspalvelu intohimosi? Arvostatko erinomaista yhteishenkeä? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka tekee hyvää? Jos vastasit kyllä ja olet laillistettu farmaseutti, tule työkaveriksemme!
Haemme
LAHDEN TOIMIPISTEESEEN KAHTA FARMASEUTTIA

vakituiseen työsuhteeseen hoitamaan lääkeneuvontaa sekä asiakaspalvelua ja huolehtimaan myymälän esillepanosta.

Meillä työpäivät ja -tehtävät ovat monipuolisia.  Asiakaspalvelun lisäksi työnkuvaan voi kuulua annosjakelusta huolehtimista, verkkoapteekkitilausten hoitamista sekä puhelin- ja chat -asiakkaiden palvelua. Huolehdimme ammattitaitosi kartuttamisesta ja laajentamisesta erilaisilla koulutuksilla. Saat vaikuttaa asioihin ja kehittää ainutlaatuista asiakaspalvelua. Lisäksi saat hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut.

Lisäksi saat noin 50 uutta mukavaa ja innostunutta työtoveria. Lahden toimipisteen ehdottomia vahvuuksia ovat loistava yhteishenki ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Toimipiste on valittu Yliopiston Apteekin vuoden toimipisteeksi 2019.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus 30.8.2020 mennessä osoitteessa www.yliopistonapteekki.fi/rekry Työ alkaa sopimuksen mukaan tai sopivien henkilöiden löydyttyä.
Lisätietoja antaa apteekinhoitaja Jaana Haapalainen viikolla 34 ma-ti  (17.-18.8.) ja pe (21.8.) klo 8-16 puh. 03 589 7710.