(Poistunut julkaisusta)

Farmaseutti
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2020

Tämä aika on osoittanut, että Yliopiston Apteekkia tarvitaan. Siksi mekin tarvitsemme lisää farmasian ammattilaisia. Laajennamme nyt rivejämme ja haemme joukkoomme farmasisteja, joiden sydän sykkii lääkehuollolle ja ihmisten auttamiselle nyt ja tulevaisuudessa niin apteekeissa kuin verkossa. 
 
Haemme pääkaupunkiseudulle kokoaikaisia ja osa-aikaisia 
farmaseutteja  
  
vakituiseen työsuhteeseen hoitamaan lääkeneuvontaa sekä asiakaspalvelua apteekissa ja verkossa ja huolehtimaan myymälän esillepanosta.  
 
Meillä työpäivät ja -vuorot ovat monipuolisia. Työskentelet erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa apteekissa ja verkossa. Verkkoapteekin asiakaspalvelussa työtehtävät ovat vaihtelevia ja palvelukanaviamme ovat puhelin, sähköposti, chat ja some. 

Farmaseuttina annat neuvontaa lääkkeiden, itsehoitotuotteiden ja muiden apteekkituotteiden käytöstä, neuvot ja opastat oireiden ja vaivojen hoitoon liittyvissä kysymyksissä ja toimitat reseptilääkkeitä.  

Huolehdimme ammattitaitosi kartuttamisesta ja laajentamisesta erilaisilla koulutuksilla. Saat vaikuttaa asioihin ja kehittää ainutlaatuista asiakaspalvelua. Lisäksi saat erinomaiset henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja erittäin laajan työterveyshuollon ja sairaskuluvakuutuksen.  
  
Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus 31.5. mennessä: www.yliopistonapteekki.fi/rekry   
  
Lisätietoja sähköpostitse antavat kaupallinen johtaja Hanna-Mari Store  
hanna-mari.store@ya.fi ja ketjupäällikkö Iida Kettunen iida.kettunen@ya.fi