(Poistunut julkaisusta)

FARMASEUTTI
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Oletko kiinnostunut logistiikasta? Arvostatko yhteishenkeä ja tiimityöskentelyä? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka tekee hyvää? Jos vastasit kyllä, tule meille!

Haemme
FARMASEUTTIA

määräaikaiseen työsuhteeseen äitiyslomasijaiseksi logistiikkayksikköömme tarkistamaan tilauksia ja huolehtimaan omalta osalta siitä, että monet erilaiset asiakkaamme saavat tilaamansa tuotteet toimituslupausten mukaisesti.

Meillä työpäivät ovat monipuolisia ja pääasiallisesti työskentelemme arkisin. Työyhteisöksi saat pienen, mutta tiiviin tiimin ja arvostammekin siksi paljon yhteishenkeä ja halua tehdä yhdessä töitä. Katsomme eduksi nopean oppimiskyvyn ja positiivisen suhtautumisen muutoksiin. Edellytämme hakijalta erinomaista farmaseuttista tarkkuutta, ymmärrystä varaston toiminnasta ja ongelmanratkaisukykyä. Pääasiallisina työtehtävinä pääset tarkistamaan sekä hyväksymään lähteviä lähetyksiä niin yritys- kuin kuluttajaverkkokaupan puolella. Näiden lisäksi pääset sukeltamaan varastotyöskentelyn ihmeelliseen maailmaan.
Meiltä saat mielenkiintoisen työn lisäksi myös henkilöstöetuja, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus 4.3.2020 mennessä www.yliopistonapteekki.fi/rekry
Lisätietoja antaa farmaseuttinen esimies Ella Koivula p. 09 54204450. Parhaiten hänet saa kiinni arkipäivisin klo 8-16 välillä.