(Poistunut julkaisusta)

FARMASEUTTI
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Arvostatko erinomaista yhteishenkeä? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka tekee hyvää? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme!

Haemme
FARMASEUTTIA


vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Pitäjänmäelle Yliopiston Apteekin annosjakelutuotantoon.

Annosjakelutuotannossa tuotetaan koneellisesti Yliopiston Apteekin annosjakelutuotteet. Tehtäväsi koostuvat annosjakelutuotannon tehtävistä, tuotantolaitteiden käytöstä, toiminnan seurannasta ja ohjaamisesta sekä tuotannon farmaseuttisesta tuesta. Pidät yllä lääkevalikoimaa ja lääketietokantaa. Toimit linkkinä tuotannon ja asiakaspalvelun välillä ja osallistut toiminnan suunnitteluun.

Hakijalta edellytetään farmaseutin tutkintoa, reipasta työotetta, ennakkoluulottomuutta työtehtäviä kohtaan sekä tiimityöskentelytaitoja. Olet hyvä tyyppi, nopea oppimaan, etkä vierasta työskentelyä paineen alla. Pidät koneiden kanssa työskentelystä ja kykenet loogiseen ajatteluun.

Aikaisempi kokemus farmaseuttisesta annosjakelutyöstä tai tuotantotyöstä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja tarvittaessa pystyt tekemään viikonlopputöitä. Yliopiston Apteekki pitää hyvää huolta henkilöstönsä työkyvystä ja osaamisesta sekä tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus 1.3.2020 mennessä www.yliopistonapteekki.fi/rekry

Lisätietoja tehtävästä antaa 24.2.2020 klo: 14.00–16.00 annosjakelutuotannon esimies Katri Ravantti (09) 5420 4487.