(Poistunut julkaisusta)

Farmaseutti Tampereen apteekkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018Työn kuvaus:
  Haemme farmaseuttia Tampereelle avoapteekkiin.

Toivomme sinulta:
  Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkistä, positiivista, tarkkaa ja huolellista työotetta sekä laillistettua farmaseutin tutkintoa. Eduksi tehtävässä on kokemus apteekkialan tehtävistä, asiakaspalvelusta, kyky työskennellä vaihtuvissa tilanteissa, hyvä stressinsietokyky ja kielitaito.

Tehtäviisi kuuluu:
  Tehtävänäsi ovat erilaiset asiakaspalvelutehtävät, kuten lääkkeiden käytön neuvonta ja opastaminen.

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatissasi sekä nuorekkaan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Aloitamme hakemusten läpikäymisen heti, joten laita hakemuksesi tulemaan ennen hakuajan päättymistä 15.2.2018.  Lisätietoja tehtävästä antaa Merja Kanervisto-Jokinen puh. 050 444 4478 tai merja.kanervisto-jokinen@adecco.fi

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Merja Kanervisto-Jokinen 050 444 4478.

Asiakkaan tehtävänimike:  Farmaseutti Tampereen aptekkiin


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Merja Kanervisto-Jokinen, 050 444 4478


Toimipaikka:  HQ