Farmaseutti Tammisaareen
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021

Hei sinä uusia tuulia etsivä farmaseutti tai proviisori! Haluaisitko työskennellä joustavasti? Onko asiakaspalveluhenkinen, monipuolinen työ sinun juttusi? Haemme nyt asiakasyrityksellemme farmaseuttia työskentelemään kesän 2021 ajan Raaseporin Tammisaaressa sijaitsevassa apteekissa. Työn aloitus on joustava touko-kesäkuun 2021 aikana ja töitä on tarjolla ainakin elokuun loppuun saakka.

Huom! Lisäksi kesän jälkeiselle ajalle, syyskuusta 2021 alkaen haemme liikkuvaa, ajokortillista farmaseuttia työskentelemään keikkaluontoisesti eri apteekeissa ympäri Suomen.

Työnkuvaus:

Työnkuvaan kuuluu normaalit farmaseutin työtehtävät apteekissa, reseptintoimitus ja asiakaspalvelu itsehoidossa. Työ on pääsääntöisesti arkipäivätyötä 8 tunnin vuoroissa, tyypillisesti klo 9-18 välillä. Ilta- ja viikonloppuvuoroista voidaan sopia erikseen. Apteekissa sinulla on tukenasi kohteessa vakituisemmin työskentelevät farmaseutit ja muu henkilökunta, joilta saat hyvän perehdytyksen ja apua työhösi aina tarvittaessa!

Syyskuussa alkavassa liikkuvassa työssä apteekit vaihtuvat, ja pääset tekemään monipuolista ja vaihtelevaa työtä eri apteekeissa ympäri Suomen. Liikkuva työ on keikkatyötä, jossa pääset itse vaikuttamaan työkeikkojen sijainteihin ja työaikoihisi. Pidemmissä, esimerkiksi viikon keikoissa sinulle maksetaan matkat ja majoitus. Liikkuvassa työssä koko työvuoro tehdään yhdessä ja samassa apteekissa. Seuraavana päivänä apteekki saattaa kuitenkin vaihtua, mutta saat itse päättää, mitkä keikat otat vastaan. Keikat ovat tiedossa pääsääntöisesti noin kaksi viikkoa etukäteen. Toisinaan tarjolle saattaa tulla saman tai seuraavan päivän keikkoja, joista sinulle voidaan maksaa korotettua tuntipalkkaa!

Hakijalta toivomme:

Hakijalla tulisi olla joko farmaseutin tai proviisorin oikeudet (Valviran nimikelaillistus), ja ainakin jonkin verran kokemusta farmaseutin apteekkityöskentelystä. Apteekkijärjestelmistä MAXX tulisi olla sinulle tuttu. Muiden järjestelmien osaaminen katsotaan eduksi. Työn aloituksen yhteydessä saat perehdytyksen työkohteen käytäntöihin. Arvostamme tunnollista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä iloista asennetta. Farmaseutin työ edellyttää suomen kielen taitoa, sekä kohtuullista asiakaspalvelu-ruotsin osaamista.

Mikäli sinua kiinnostaa liikkuva keikkatyö syyskuusta eteenpäin, niin sinulta tulisi löytyä B-ajokortti. Auton saat tarvittaessa käyttöösi.

MediPower tarjoaa:

Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle mukavan kesätyön hyvässä porukassa, ihanassa kesäisessä Tammisaaressa. Pääset kehittymään farmaseuttina ja työskentelemään monipuolisissa tehtävissä apteekissa. Pääset vaikuttamaan työaikoihisi ja myös osa-aikainen työskentely on mahdollista. Palkkaus on farmaseuttisen henkilöstön työehtosopimuksen mukainen osaamislisineen. MediPowerin HR-tiimi on koko työsuhteesi ajan helposti tavoitettavissa ja valmiina auttamaan tilanteessa kuin tilanteessa. Haastattelut järjestämme helposti etänä.

Syyskuussa 2021 alkava farmaseutin keikkatyö on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja, haastaa itseään, ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Työllistyt keikkalaiseksi MediPowerin kautta ja meidän innokas tiimi on jokaisena päivänä helposti tavoitettavissasi.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit joko Tammisaaren kesätyöstä ja/tai syyskuussa alkavasta liikkuvasta työstä, niin olethan meihin yhteydessä pikaisesti! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot