Farmaseutti liikkuvaan työhön syksystä 2021
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2021

Hei sinä uusia tuulia etsivä farmaseutti tai proviisori! Haluaisitko työskennellä joustavasti? Onko itsenäinen, monipuolinen työ sinun juttusi? Haemme nyt asiakasyrityksellemme liikkuvaa, ajokortillista farmaseuttia työskentelemään liikkuvasti eri apteekeissa ympäri Suomen. Voit työskennellä toiveesi mukaan joko osa-aikaisesti tai täysituntisesti. Työ alkaa syyskuussa 2021.

Huom! Haemme erikseen farmaseuttia myös kesätyöhön Tammisaareen yhteen apteekkiin!

Työnkuvaus:

Työ on ns. liikkuvan farmaseutin työtä, jossa apteekit ja paikkakunnat vaihtuvat ympäri Suomen! Vuorot saa tietää vähintään 2 viikkoa etukäteen, ja yleensä jo paljon aiemmin. Toisinaan tarjolle saattaa tulla saman tai seuraavan päivän työkeikkoja, joista sinulle voidaan maksaa korotettua tuntipalkkaa!

Työnkuvaan kuuluu normaalit farmaseutin työtehtävät apteekissa, reseptintoimitus ja asiakaspalvelu itsehoidossa. Työ on pääsääntöisesti arkipäivätyötä 8 tunnin vuoroissa, tyypillisesti klo 9-18 välillä. Ilta- ja viikonloppuvuoroista voidaan sopia erikseen. Eri apteekeissa sinulla on tukenasi kohteessa vakituisemmin työskentelevät farmaseutit ja muu henkilökunta, joilta saat perehdytyksen ja apua työhösi aina tarvittaessa!

Liikkuvassa työssä apteekit vaihtuvat, ja pääset tekemään monipuolista ja vaihtelevaa työtä eri apteekeissa ympäri Suomen. Liikkuva työ on keikkatyötä, jossa pääset itse vaikuttamaan työkeikkojen sijainteihin ja työaikoihisi. Pidemmissä, esimerkiksi viikon keikoissa sinulle maksetaan matkat ja majoitus. Koko työvuoro tehdään aina yhdessä ja samassa apteekissa, eli liikkumista päivän aikana ei tule. Seuraavana päivänä apteekki saattaa kuitenkin vaihtua, mutta saat itse päättää, mitkä työvuorot otat vastaan.

Hakijalta toivomme:

Hakijalla tulisi olla joko farmaseutin tai proviisorin oikeudet (Valviran nimikelaillistus), ja ainakin jonkin verran kokemusta farmaseutin apteekkityöskentelystä. Ajokortti on pakollinen työn liikkuvan luonteen vuoksi. Auton saat tarvittaessa käyttöösi. Apteekkijärjestelmistä MAXX tulisi olla sinulle suhteellisen tuttu. Muiden järjestelmien osaaminen katsotaan eduksi. Työn aloituksen yhteydessä saat perehdytyksen työkohteen käytäntöihin. Arvostamme tunnollista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä iloista asennetta. Farmaseutin työ edellyttää suomen kielen taitoa, sekä kohtuullista asiakaspalvelu-ruotsin osaamista.

MediPower tarjoaa:

Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle mielenkiintoisen, vaihtelevan työn. Pääset kehittymään farmaseuttina ja työskentelemään monipuolisissa tehtävissä eri apteekeissa. Pääset vaikuttamaan työaikoihisi ja myös osa-aikainen työskentely on mahdollista. MediPowerin HR-tiimi on koko työsuhteesi ajan helposti tavoitettavissa ja valmiina auttamaan tilanteessa kuin tilanteessa. Haastattelut järjestämme helposti etänä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä syyskuussa alkavasta liikkuvasta farmaseutin työstä, niin olethan meihin yhteydessä pikaisesti! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita vaihtoehtoisesti viestiä vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1453322
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 4.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki