Farmaseutti, Kouvola
VISIO Henkilöstöratkaisut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2021

Etsimme asiakasyritykselle farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen Kouvolaan

Hakijassa arvostamme kokemusta farmaseutin työstä, mutta mielellään kuulemme myös sinusta, joka olet vasta valmistunut alalle. Pääset työskentelemään monipuolisissa farmaseutin työtehtävissä kannustavassa työyhteisössä.

Edellytämme hakijalta:

- farmaseutin tutkintoa

- asiakaspalveluhenkistä- ja myynnillistä asennetta 

- oma-aloitteisuutta sekä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja

- Englannin kielen taito eduksi

- valmiutta myös viikonlopputyöskentelyyn

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde on voimassa toistaiseksi. Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa. 

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 821 8840, sami.klemi@visiohr.fi.

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1472818
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kouvola