(Poistunut julkaisusta)

Farmaseutti asiakkaallemme Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Asiakkaamme on Oulun keskustassa toimiva apteekki.

Työn kuvaus:
  Haemme nyt heille määräaikaiseen työsuhteeseen FARMASEUTTIA. Työt alkavat lokakuussa ja töiden alustava kesto on 3 kuukautta. Työskentely on täysipäiväistä ja palkkauksessa sovelletaan farmaseuttisen henkilökunnan työehtosopimusta.

Toivomme sinulta:
  Tehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista, tarkkaa ja huolellista työotetta sekä laillistettua farmaseutin tutkintoa. Odotamme hakijalta myös kokemusta apteekkialan tehtävistä sekä pd3 ohjelmiston tuntemusta.  Hakijan pitäisi pystyä itsenäiseen työskentelyyn, sillä työ on vuorotyötä ja apteekki on auki 7 päivänä viikossa.

Tehtäviisi kuuluu:
  Tehtäviisi kuuluvat erilaiset asiakaspalvelutehtävät, kuten lääkkeiden käytön neuvonta ja opastaminen asiakkaan tarpeet huomioiden.

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme sinulle täysipäiväistä työtä 3 kuukauden ajalle hyvämaineisessa apteekissa. Ensimmäinen askeleesi kohti uutta työpaikkaa on jättää hakemus Adeccon nettisivujen kautta viimeistään 22.09.2017. Lisätietoja tehtävästä antaa Helen Vesik, 040-167 8094. Onnea hakuun!

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Helen Vesik 0401678094.

Asiakkaan tehtävänimike:  Farmaseutti


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Helen Vesik, 0401678094


Toimipaikka:  Oulu