(Poistunut julkaisusta)

Farmaseutteja
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

                                                                                    

Sinustako Yliopiston Apteekin uusi some- ja verkkofarmaseutti?

Kiinnostaako sinua työskentely apteekin asiakaspalvelussa, mutta perinteinen apteekkityö ei tunnu tarjoavan riittävästi vaihtelua ja mahdollisuuksia kehittyä? Sujuuko sinulta chattailu kuin vettä vain? Miltä tuntuisi palvella asiakkaita villasukat jalassa lempihuppari päällä?

Yliopiston Apteekki hakee farmaseutteja vahvistamaan huipputiimiämme verkkoapteekin chat- ja some-asiakaspalvelussa. Chat on moderni ja dynaaminen, voimakkaasti kasvava lääke- ja tuoteneuvonnan kanava.  Farmaseuttina annat neuvontaa lääkkeiden, itsehoitotuotteiden ja muiden apteekkituotteiden käytöstä, neuvot ja opastat oireiden ja vaivojen hoitoon liittyvissä kysymyksissä ja toimitat reseptilääkkeitä verkosta. Somessa neuvot asiakkaita apteekkikosmetiikan ja muiden itsehoitotuotteiden oikeassa käytössä ja vastaat asiakkaiden kysymyksiin ja tiedusteluihin.

Työtehtäviin valituilla on mahdollisuus toimia apteekkityön lisäksi myös hyvinvoinnin asiantuntijana Ego-hyvinvointiketjun asiakaspalvelussa. Työnkuvaan kuuluu chat- ja some-asiakaspalvelun lisäksi osa-aikainen työskentely Yliopiston Apteekin kivijalkamyymälöissä.

Jos olet kiinnostunut uudenlaisesta mahdollisuudesta laajentaa osaamistasi, haluat erottua massasta ja tehdä jotain ainutlaatuista, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Verkkoapteekin asiakaspalvelussa olet edelläkävijöiden mukana apteekkialan ja terveydenhuollon digitalisaatiossa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä Suomen suurimman apteekkiketjun some- sekä chat-asiakaspalvelussa, joka on ainoa laatuaan Suomessa – tällaista tilaisuutta ei tule muualla vastaan!

Monipuolinen, kiinnostava, ainutlaatuinen uusi työpaikkasi on vain klikkauksen päässä.

Lisätietoja työtehtävistä antavat tietopalvelupäällikkö Paula Hägg puh. 09 5420 4409 sekä johtava proviisori Laura Ahonen puh. 09 5420 4811. Täytä hakemus 30.4.2018 mennessä ansioluetteloineen osoitteesta https://www.yliopistonapteekki.fi/yritys/tyonhakijat