(Poistunut julkaisusta)

Farmaseutteja keikkaluonteiseen työhön Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2017

Teemme yhteistyötä Oulun alueen apteekkien kanssa.

Työn kuvaus:
  Haemme nyt FARMASEUTTEJA tekemään keikkaluonteista työtä avoapteekeissa Oulussa. Työtä on asiakkaan tarpeiden mukaan, yleensä iltaisin ja viikonloppuisin. Työ sopii siis hyvin muun työn ohelle, sillä työmäärän saat päättää itse. Huomioimme toki myös kokoaikaista farmaseutin työtä hakevat hakijat!  Työt alkavat sopimuksen mukaan ja palkkaus on farmaseuttisen henkilöstön työehtosopimuksen mukainen.

Toivomme sinulta:
  Tehtävä edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivista, tarkkaa ja huolellista työotetta sekä laillistettua farmaseutin tutkintoa. Eduksi tehtävässä on kokemus apteekkialan tehtävistä, asiakaspalvelusta ja kyky työskennellä vaihtuvissa tilanteissa.

Tehtäviisi kuuluu:
  Työtehtäviin kuuluu erilaiset apteekin asiakaspalvelutehtävät, kuten lääkkeiden käytön neuvonta ja opastaminen asiakkaan tarpeet huomioiden.

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatissasi sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen.
Mikäli haluat mukaan Adeccon farmaseuttirinkiin, jätä hakemuksesi nettisivujemma kautta viimeistään 30.09.2017. Lisätietoja tehtävästä antaa HR konsultti Sanna Räisänen
040 649 3121. Onnea hakuun!

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Sanna Räisänen 0406493121.

Asiakkaan tehtävänimike:  Farmaseutti


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Räisänen, 0406493121


Toimipaikka:  Oulu