(Poistunut julkaisusta)

Farmaseutteja annosjakelu- ja yritysasiakaspalveluun
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Onko asiakaspalvelu intohimosi? Arvostatko erinomaista yhteishenkeä? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka tekee hyvää? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme!

Haemme

FARMASEUTTEJA

määräaikaisiin työsuhteisiin (4.5.- 30.9. väliselle ajalle tai sopimuksen mukaan) hoitamaan annosjakelu- ja yritysasiakkaiden lääkehoitoon ja -huoltoon liittyviä tehtäviä. Aikaisempi kokemus farmaseuttisesta asiakaspalvelutyöstä, yritysasiakkaiden palvelemisesta ja annosjakelusta katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää, että pidät vaihtelevista työtehtävistä ja -tilanteista, olet nopea oppimaan, etkä vierasta työskentelyä paineen alla. Sinulla on myönteinen asenne, tartut reippaasti hommiin ja olet yhteistyökykyinen. Positiivinen asenne ja hyvät sosiaaliset taidot ovat edellytys. Tehtäväsi koostuvat sopimuksen mukaan yritysasiakkaiden palvelusta, annosjakelun asiakaspalvelusta ja sitä tukevasta farmaseuttisesta työstä. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8–16 välillä liukuman puitteissa, mutta tarvittaessa olet valmis viikonloppu- ja iltatöihin.

Yliopiston Apteekki pitää hyvää huolta henkilöstönsä työkyvystä ja osaamisesta sekä tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus 28.2.2020 mennessä www.yliopistonapteekki.fi/rekry
 

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Heli Haaponiemi p.(09) 5420 4530 (soittoajat 6.2. klo 9-10, 13.2. klo 9-10 ja 26.2. klo 14-15).

Esikarsintavaiheessa kutsumme soveltuvimmat hakijat videohaastatteluun