(Poistunut julkaisusta)

Farmaseutteja annosjakelu- ja yritysasiakaspalvelutehtäviin
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Terveydenhuollon asiakaspalvelu YA-talolla Pitäjänmäellä hakee

Farmaseutteja annosjakelu- ja yritysasiakaspalvelutehtäviin

vakituiseen työsuhteeseen 2.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haluatko mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan asiakaspalvelutiimiin? Pidätkö uuden oppimisesta ja muuttuvasta työympäristöstä? Pystytkö työskentelemään myös paineen alla ja nautitko ongelmien ratkaisemisesta?

Haemme annosjakelun ja yritysasiakkaiden asiakaspalvelusta vastaavaan tiimiin farmaseutteja.

Palvelemme laaja-alaisesti ja valtakunnallisesti terveydenhuoltoa julkisella ja yksityisellä sektorilla. Asiakkaitamme ovat muun muassa palvelutalot ja hoivayksiköt, kotisairaanhoito, lääkäriasemat ja muut apteekit. Tuemme terveydenhuollon organisaatioiden päivittäistä toimintaa huolehtien tehokkaasta ja turvallisesta lääkehuollosta. Tarjoamme ja kehitämme asiakkaille lääkehuollon asiantuntijapalveluita.

Työtehtävänäsi on asiakkaidemme annosjakelu- ja muiden lääketilausten käsittely ja asiakaspalvelu yhdessä muun tiimin kanssa. Tehtävänäsi on myös kehittää myyntiä ja asiakaspalvelua yhteistyössä Terveydenhuollon liiketoiminnan muiden yksiköiden kanssa. Työ sisältää paljon työskentelyä puhelimitse.

Arvostamme aikaisempaa kokemustasi farmaseuttisista asiakaspalvelutöistä, yhteistyöstä yritysasiakkaiden kanssa sekä apteekin annosjakelusta ja lääkehoidon arviointiosaamisesta.

Meillä pääset työskentelemään rennossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa huolehditaan työntekijöiden ammattitaidon kehittämisestä. Yliopiston Apteekki pitää hyvää huolta henkilöstönsä työkyvystä ja osaamisesta sekä tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8–16 välillä liukuman puitteissa, mutta tarvittaessa olet valmis viikonloppu- ja iltatöihin.

Tule mukaan hyvään porukkaan tekemään merkityksellistä työtä!

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Heli Haaponiemi p.(09) 5420 4530 (20.11. klo 9-10, 26.11. klo 9-10 ja 27.11. klo 14-15).

Jätä hakemuksesi 30.11.2019 klo 16.00 mennessä www.yliopistonapteekki.fi/rekry.

Esikarsintavaiheessa kutsumme soveltuvimmat hakijat videohaastatteluun.