(Poistunut julkaisusta)

Factory Manager / Tekniseri oy, Pori
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020


Tekniseri Group on vuonna  1985 perustettu korkealaatuisten painotuotteiden ja tarkkuusleikattujen sähköteollisuuden eristeiden toimittaja vaativimpiin teollisuuden sovelluksiin  ja yritys on vahvalla kasvun tiellä. Valmistamme monenlaista ja monenmuotoista painettua tuotetta meidän asiakkaillemme Eurooppaan ja Aasiaan ja lisäksi työstämme korkealaatuista materiaalia juuri meidän asiakkaidemme tuotteisiin ja tarpeisiin sopiviksi. Yhtymän vuoden 2019 liikevaihto oli noin 10 milj. euroa, ja palveluksessamme on noin 110 ammattilaista. Meillä on tehtaat Kempeleessä, Porissa ja Kiinan Suzhoussa. Vahva tuotanto-osaaminen on yksi meidän pääpainopisteistämme, jolla  erotumme kilpailijoista.

Haemme Poriin sinua

Factory Manager

Tehtaanjohtajana vastaat Tekniseri Oy:n Porin yksiköstä, joka on osa Tekniseri Group -konsernia. Tehtävänäsi on ylläpitää yksikön kilpailukykyä varmistamalla tuotannon toimivuus ja tilaus-toimitusketjun sujuvuus sekä kehittämällä liiketoimintaa. Panoksellasi autat Tekniseri Groupia saavuttamaan asetetut tulostavoitteet ja toimit yhteistyössä sekä sisäisten sidosryhmien että asiakkaiden kanssa toimintaa ja tuotteita kehittäen. Porin tehtaalla työskentelee 15 henkilöä, joista suurin osa tuotannossa. Työssäsi vastaat suoraan toimitusjohtajalle.

Hakemallamme henkilöllä on

  • tehtävään soveltuva koulutus, mielellään tekniseltä alalta
  • näyttöä ja kokemusta esimiestyöstä
  • näyttöä ja kokemusta teollisen yrityksen operatiivisesta toiminnasta
  • työtä pelkäämätön, hands-on asenne ja vastuunottokykyä
  • hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
  • hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito

Arvostamme lisäksi tuntemusta metallimateriaaleista, kokemusta budjettivastuullisista tehtävistä ja tuotannon kehittämisestä. Myönteinen, toisia kunnioittava ja toimeen tarttuva asenne on kuitenkin keskiössä henkilöä valittaessa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan vakaassa ja kasvavassa yrityksessä, jossa henkilöstö on motivoitunutta ja sitoutunutta. Tuotteemme ovat laadukkaita ja aina räätälöityjä asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat Tekniserin toimitusjohtaja Jyri Järvinen, puh. +358 40 752 7767 (3.–6.3.2020 työaikana ) ja MPS-konsultti Timo Harju +358 20 746 9688 (3.3. klo 13–15 ja 11.3. klo 10–12).

Pyydämme sinua jättämään hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta viimeistään 15.3.