(Poistunut julkaisusta)

Facility Worker kiinteistötiimiin, Framery Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019Työn kuvaus:
   
Framery on alansa edelläkävijä, joka valmistaa ja kehittää äänieristettyjä työtiloja, jotka lisäävät onnellisuutta työpaikoilla. Framery perustettiin vuonna 2010 ja sen tuotteilla ratkaistaan melu- ja yksityisyysongelmia maailman johtavien brändien toimistoissa. Framery on yksi Suomessa nopeimmin kasvavista yrityksistä.
 
Etsimme nyt Frameryn energiseen ja nuorekkaaseen koko ajan kasvavaan joukkoon toimeentarttuvaa
FACILITY WORKER -työntekijää kiinteistötiimin monipuolisiin tehtäviin suomalaisten innovaatiotuotteiden pariin.
 
Työtehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia ja sisältävät erilaisia kiinteistötiimille kuuluvia tehtäviä liittyen esimerkiksi jätehuoltoon ja kierrätykseen, tuotannon kehitystoimien tukemiseen sekä tilojen siisteyteen ja turvallisuuteen. 
 
 
Aiemman kokemuksen esimerkiksi tuotannon, varaston, kiinteistöhuollon tai rakennusalan työstä katsomme eduksesi. Työssä on tärkeää, että pystyt tekemään erilaisia korjaus- ja kokoonpanotöitä sekä omaksumaan uusia asioita nopeasti. Onhan sinulla aiempaa kokemusta trukilla ajamisesta sekä joustava asenne muuttuviin tilanteisiin. 
 
 
Tärkeintä kuitenkin on, että olet huolellinen ja ahkera työntekijä, jolta löytyy korkea työmotivaatio ja pystyt sitoutumaan tehtävään. Sinut tullaan perehdyttämään tehtävään ja sinulla on takanasi osaavan tiimin tuki.
 
 
Frameryllä työtä tehdään hyvässä porukassa, hyvällä fiiliksellä. Työpaikalla on loistava yhteishenki, joten pääset osaksi tätä mukavaa ja rentoa työporukkaa. Työtä tehdään siistissä ja viihtyisässä tehdasympäristössä päivävuorossa. Etsimme työntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.
 
 
Hae paikkaa pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Työ alkaa mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Sihdin/Adeccon HR konsultti Maria-Felicia Järvinen, p. 050 444 4480 / maria-felicia.jarvinen@adecco.fi.
 
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Facility Worker


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Maria-Felicia Järvinen, 0504444480


Toimipaikka:  Tampere