(Poistunut julkaisusta)

Facility Service Manager
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Oletko etsimämme Facility Service Manager ja haluat tehdä töitä ja kuulua huippu tiimiin?


Facility Service Managerina vastaat isossa asiakkuudessa erilaisten palveluiden sujuvuudesta, laadusta ja kannattavuudesta. Toimit asiakkaamme etuja valvoen, yhteyshenkilönä kaikissa kiinteistöön liittyvissä asioissa ja vastaat palvelulupauksemme täyttämisestä joka päivä. Vastuullesi kuuluu myös pienen palvelutiimin johtaminen. Raportoit tehtävässäsi suoraan asiakkuuspäällikölle.


Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai aiempaa kokemusta kiinteistöpalvelualalta. Tehtävässä onnistuaksesi sinun tulee tuntea myös toimitilaturvallisuutta, joten kokemus vastaavista tehtävistä lasketaan eduksi. Osaat suunnitella palvelun loppuasiakkaan näkökulman ja kustannusrakenteen huomioiden ja koordinoida tilanteita sen mukaisesti. Toimimme kansainvälisessä ympäristössä, joten sujuva englannin kielen taito (sekä suullinen että kirjallinen) on suomen kielen ohella välttämätön.


Omaat reippaan asiakaspalveluasenteen. Uskallat viedä omatoimisesti asioita eteenpäin, huolehtien asiakasodotuksen mukaisesta lopputuloksesta. Olet vuorovaikutustyyliltäsi sosiaalinen ja tulet kaikkien kanssa hyvin toimeen. Tiimillesi olet kannustava ja energisoiva esimies ja omaat erinomaisen tilannetajun. Sinulla on hyvät IT-taidot, omaksut helposti uusia järjestelmiä ja omaat asiakkaamme vaatimusten mukaisesti nuhteettoman taustan. Nautit haasteista, ajoittain kiireisestä työpäivästä ja olet innokas sekä kehittämään että kehittymään.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän monipuolisessa ja kansainvälisessä avainasiakkuudessamme. Tuemme sinua monipuolisesti ammatillisessa kehittymisessä ja kasvussa. Tukenasi ovat loistava tiimi ja kansainvälinen iso organisaatio. Tule kanssamme rakentamaan maailman parasta palvelua!

Jos mielenkiintosi tehtävää kohtaan heräsi, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.7.2019 oheisen linkin kautta. Lisääthän mukaan myös päivitetyn CV:si.