(Poistunut julkaisusta)

Facility Manager
Valmet Automotive

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2018

Tehtäväkuvaus

Haemme kokenutta kiinteistöalan ammattilaista Uudenkaupungin tehtaallemme.

 

Valmet Automotiven kiinteistöosasto vastaa tuotantotoiminnassa tarvittavan infrastruktuurin rakentamisesta ja ylläpidosta. Uudenkaupungin autotehtaan rakennusten ja maa-alueiden lisäksi kiinteistöosasto hallinnoi myös muita Valmet Automotiven Suomessa sijaitsevien toimitilojen vuokra- ja ylläpitosopimuksia. Osastolla työskentelevien kiinteistöammattilaisten lisäksi käytämme apunamme lukuisia yhteistyökumppaneita.

 

Kiinteistöpäällikkönä sinulla on mahdollisuus tulla mukaan huolehtimaan Suomen suuriman tuotantolaitoksen infrastruktuurista. Toimintamme laajentuessa myös uudisrakentamisen ohjaaminen ja valvonta ovat muodostaneet merkittävän osan kiinteistöpäällikön toimenkuvasta. Toimit läheisessä yhteistyössä tehtaan energia-, ympäristö-, turvallisuus- ja kunnossapidon ammattilaisten kanssa.

 

Kiinteistöpäällikkö kuuluu Valmet Automotiven Maintenance & Facilities osaston organisaatioon ja raportoi suoraan ao. osaston johtajalle.

 

Edellytykset tehtävään

  • sopiva koulutus tehtävään on DI- tai AMK-tutkinto rakennustekniikan tai vastaavalta alalta
  • kokemusta kiinteistöjen ylläpidosta ja/tai uudisrakentamisesta
  • kokemusta rakentamiseen liittyvien lupaprosessien hoitamisesta, ja myös muut kiinteistötekniikan ylläpitoon liittyvät viranomaisprosessit ovat sinulle tuttuja
  • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä järjestelmällistä työskentelytapaa
  • kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielillä

 

Tarjoamme hakijalle

Viime vuosien historiallinen muutos niin autoteollisuudessa kuin Valmet Automotivessakin tarjoaa hakijoille mahdollisuuksia todella vaihteleviin, monipuolisiin ja mielenkiintoisiin uravalintoihin. Meillä kohtaavat maailman eturivin autonvalmistajan perinteet ja usko rajoittamattomiin mahdollisuuksiin, hyvän työelämän arvot sekä tunne uuden luomisesta. Kaikki toimipaikkamme jakavat yhteisen kulttuurin – niin Suomessa, Saksassa kuin Puolassa.

 

Lisätietoja

Hannu Porasmaa

Director, Process and Facility Maintenance

+358 40 021 3003

 

Lähetä hakemuksesi viimeistään 16.9.2018.