(Poistunut julkaisusta)

Face-to-face -varainhankkijoita
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Pidätkö ihmisläheisestä työstä? Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä? Voit olla etsimämme henkilö!

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin FACE-TO-FACE -VARAINHANKKIJOITA vakituiseen työsuhteeseen

Varainhankkijana kohtaat ihmisiä kadulla ja tarjoat heille mahdollisuuden tukea kaikkein heikoimmassa asemassa olevia. Työn tavoitteena on saada kuukausilahjoittajia kansainväliselle lapsia ja perheitä tukevalle järjestölle. Työ on osa-aikainen ja sitä voi tehdä joustavasti ilta-aikaan kello 15 - 20.30 välillä. Tuntipalkka on 12€/h ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta ennen kaikkea positiivista, vastuullista ja motivoitunutta asennetta sekä sitoutumista asiakasjärjestömme arvoihin. Aikaisempi kokemus varainhankinnasta ei ole edellytys, mutta katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään ihmisläheisissä tehtävissä ja hyvän asian puolesta. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja taustallesi mukavan tiimin tuen. Työ on helppo yhdistää esimerkiksi opintoihin, sillä se painottuu ilta-aikaan.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus viimeistään 30.9.2018 oheisen linkin kautta. Jätäthän hakemuksesi pian, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi