(Poistunut julkaisusta)

Face to Face- Varainhankkija
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Haluatko tehdä työtä, jossa pääset toimimaan arvojesi mukaisesti ja ehkäpä tekemään maailmasta himpun verran paremman? Meillä on sinulle työpaikka!

Haemme nyt FEISSAREITA hyväntekeväisyysjärjestön kummikampanjaan Jyväskylään.

Feissarit työskentelevät kampanjassa tiimeissä. He keskustelevat kaupungilla ihmisten kanssa face-to-face tai he kiertävät keskustelemassa asuinalueilla hyvän asian puolesta. Tavoitteena on saada yksityishenkilöitä sitoutumaan hyväntekeväisyysjärjestön kuukausilahjoittajiksi.

Työtä tehdään arkisin klo 11-17 tai klo 15.30-20.30. Sinulle luvataan reilu palkka: 12€ tunnilta. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työtä tehdään pareittain/tiimeissä.

Sinulla ei tarvitse olla työkokemusta varainhankinnasta, sillä tärkeintä on, että pidät ihmisten kohtaamisesta. Työkokemuksesta esimerkiksi myynti- tai markkinointialalta voi olla tässä työssä hyötyä. Rohkealla ja iloisella asenteella sekä onnistumisen halulla pääset pitkälle. Odotamme luonnollisesti, että arvomaailmaasi kuuluu mm. avoimuus, rehellisyys ja ihmisläheisyys.

Tarjoamme työn, jossa pääset työskentelemään hyvän asian puolesta huippujen työkavereiden kanssa. Saat tehtävään hyvän ja kattavan perehdytyksen.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 30.9.2018 oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja valinnat tehdään heti sopivien tyyppien löydyttyä!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Miksi Personalhuset? www.hyvää-työtä.fi