(Poistunut julkaisusta)

Face to Face - Varainhankkija
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2018

Haluatko tehdä työtä, jossa pääset toimimaan arvojesi mukaisesti ja ehkäpä tekemään maailmasta himpun verran paremman? Meillä on sinulle työpaikka!

Haemme nimittäin Face to Face -varainhankkijoita hyväntekeväisyysjärjestön kummikampanjaan Kuopioon.

Feissarit työskentelevät tässä kampanjassa tiimeissä, joissa he kiertävät keskustelemassa hyvän asian puolesta asuinalueilla sekä keskustan tuntumassa Kuopion torin alueella. Tavoitteena on saada ihmiset sitoutumaan hyväntekeväisyysjärjestön kuukausilahjoittajiksi. Työtä tehdään arkisin klo 11-16 Kuopion keskustan tuntumassa sekä iltavuorossa asuinalueilla klo:15.30 -20.30. Sinulle luvataan reilu palkka: 12 € tunnilta. Sinulla on mahdollisuus tehdä töitä eri kampanjoissa syksyyn asti.

Sinulla ei tarvitse olla työkokemusta varainhankinnasta, sillä tärkeintä on, että pidät ihmisten kohtaamisesta. Työkokemuksesta esimerkiksi myynti- tai markkinointialalta voi olla tässä työssä hyötyä. Rohkealla ja iloisella asenteella sekä onnistumisen halulla pääset pitkälle. Odotamme luonnollisesti, että arvomaailmaasi kuuluu mm. avoimuus, rehellisyys ja ihmisläheisyys.

Tarjoamme työn, jossa pääset työskentelemään hyvän asian puolesta huippujen työkavereiden kanssa. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi pikimmiten oheisen linkin kautta. Ilmoitathan hakemuksessasi mitkä työvuorot soveltuvat sinulle parhaiten. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä rekrytointipalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi