(Poistunut julkaisusta)

Face to Face - Varainhankkija, Joensuu
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Haluatko tehdä työtä, jossa pääset toimimaan arvojesi mukaisesti ja ehkäpä tekemään maailmasta himpun verran paremman? Meillä on sinulle työpaikka!

Haemme nimittäin Face to Face -varainhankkijoita hyväntekeväisyysjärjestön kummikampanjaan Joensuuhun.

Feissarit työskentelevät tässä kampanjassa tiimeissä, joissa he kiertävät keskustelemassa hyvän asian puolesta asuinalueilla sekä keskustan tuntumassa Joensuun torin alueella. Tavoitteena on saada ihmiset sitoutumaan hyväntekeväisyysjärjestön kuukausilahjoittajiksi.

Työtä tehdään arkisin klo 11-16 Joensuun keskustan tuntumassa sekä iltavuorossa asuinalueilla klo:15.30 -20.30. Sinulle luvataan reilu palkka: 12 € tunnilta. Sinulla on mahdollisuus tehdä töitä eri kampanjoissa pitkälle syksyyn asti.

Sinulla ei tarvitse olla työkokemusta varainhankinnasta, sillä tärkeintä on, että pidät ihmisten kohtaamisesta.
Työkokemuksesta esimerkiksi myynti- tai markkinointialalta voi olla tässä työssä hyötyä. Rohkealla ja iloisella asenteella sekä onnistumisen halulla pääset pitkälle.

Odotamme luonnollisesti, että arvomaailmaasi kuuluu mm. avoimuus, rehellisyys ja ihmisläheisyys.

Tarjoamme työn, jossa pääset työskentelemään hyvän asian puolesta huippujen työkavereiden kanssa. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen.

Koetko, että tämä paikka on sinun? Täytä hakemuksesi pikimmiten oheisen linkin kautta tai muokkaa jo luotua profiiliasi järjestelmässä. Ilmoitathan hakemuksessasi mitkä työvuorot soveltuvat sinulle parhaiten. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!


Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä tehtävästä, ota yhteyttä Miia Tarvaiseen p. 050 3623984 tai miia.tarvainen@personalhuset-sg.com


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Käy tykkäämässä Personalhuset Kuopio -Facebook-sivuista ja liity Instagram-seuraajaksemme – kuulet näin ensimmäisten joukossa uusista avoimista työpaikoista ja tapahtumista!

Miksi Personalhuset? www.hyvää-työtä.fi