FABRIKSCHEF
Optinova Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

VI SÖKER FABRIKSCHEF TILL GODBY

Vi tar nu steget vidare för att skapa ännu bättre förutsättningar att leverera på vårt syfte, genom att rekrytera en ny: 

Fabrikschef 

till vår 135 personer stora fabrik i Godby på Åland. 

Detta som ett led i en strukturell förändring i en pågående förändringsresa i organisationen där nuvarande fabrikschef är kvar inom koncernen. Fabriken är i en expansiv fas, både avseende utbyggnad, modernisering, digitalisering, industri 4.0 samt förbättringar kring miljö och social hållbarhet inom ramen för #mågottfabriken.   

Vi söker en People Leader som med stort engagemang och visioner vill driva utvecklingen på vår förändringsresa i fabriken till en helt ny nivå och därtill det bästa för våra kunder och medarbetare, i en miljö av mångfald.   

Din profil 
Du är en bevisligen kompetent coachande och motiverande ledare med en god självkänsla med både en naturlig och trygg ledarstil. I ditt ledarskap är du nyfiken och utvecklingsorienterad och vill se andra människor växa och lyckas. Du är affärsdriven, kommunikativ och har en stark förmåga att samarbeta med personer, både lokalt och globalt.  Vi sätter stort värde vid din personlighet, attityd och intresset för människor.  

Önskad bakgrund 
Innehaft resultatansvar med dokumenterat goda resultat, gärna från tillverkande industri, helst plastindustri, med effektiviserings och processorienterad kunskap (t.ex. Lean, Agilt).  Erfarenhet från kvalitetsledningsarbete är meriterande. Förmåga att samarbeta med olika kulturer är meriterande inkl. arbete i internationell affärsmiljö. Språkkunskap svenska och engelska är ett krav.  

Ansökan 
Ansökan med CV och personligt brev, komplettera gärna med en pitch på en kort videofilm, eller annat kreativt komplement till traditionellt sökande, för att lyfta fram din personlighet. 

Du bör i ansökan svara på:  
På vilket sätt vill du bidraga i vår strävan att nå vår långsiktiga riktning?  

Vår riktning finner du här som guide: 
”The Optinova Way folder” 

 PULS-analys (DISC) kommer vara en del av rekryteringsprocessen. 

Välkommen med din ansökan senast den 29.02.2020. ANSÖK HÄR   

Kontaktinformation 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: 

Anders Wiklund, VD, Optinova Group.  Tel. +358 457 57 59 211, anders.wiklund@optinova.com

Petra Heinonen, HR Direktör,  Optinova Godby AB. Tel. +358 440 866 396,  petra.heinonen@optinova.com  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot