(Poistunut julkaisusta)

Faasi1, Viestintä Trainee
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Tehtävän kuvaus

Etsimme kesäksi viestintäharjoittelijaa Orionin viestintäosastolle Espooseen. Tehtäviisi kuuluvat mm.

  • monikanavainen sisällön suunnittelu ja toteutus sekä sisäisiin että ulkoisiin kanaviimme
  • somekanavien kehittämiseen osallistuminen
  • monipuoliset avustavat viestinnän tehtävät.

Työn kesto on 3-4 kk aikavälillä 2.5.-11.9.2020.

Yksikön kuvaus

Orionin viestintäosasto vastaa Orionin sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä: verkkoviestinnästä niin sisäisesti kuin ulkoisesti, sosiaalisen median kanavista, mediasuhteista ja konsernibrändistä, pörssiviestinnästä sekä talous- ja sijoittajaviestinnästä. Teemme tiivistä yhteistyötä sekä sisäisten sidosryhmiemme että ulkoisten kumppaniemme kanssa ja olemme mukana erilaisissa viestintäprojekteissa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen, vaihtelevan ja itsenäisen työn viiden henkilön tiimissä, jossa pääset tutustumaan laajasti viestinnän toimintakenttään. Saat hyvin vastuuta ja osallistut erityisesti sisäisen viestinnän kehityshankkeisiin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden haastaa itsesi ja näyttää kykysi yhdessä Suomen johtavassa lääkeyrityksessä. Osastollamme saat omien tehtäviesi lisäksi kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Luvassa on monipuolisia tehtäviä toimialalla, jolla teemme arvokasta ja asiakkaalle merkityksellistä työtä. Se on viestijälle mahtava lähtökohta!

Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin! Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia iloiseen joukkoomme koko kesäksi!

Edellytykset

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa korkeakoulu-tai muuta loppusuoralla olevaa tutkintoa (esim. yhteiskuntatieteet, viestintä, liiketalous tai markkinointi) sekä kokemusta viestinnästä ja sen moderneista työkaluista. Kommunikoit ja tuotat sujuvasti erityyppisiä sisältöjä suomeksi ja englanniksi. Odotamme sinulta oma-aloitteista ja innostunutta otetta sekä ennakkoluulottomuutta tarttua tehtävään kuin tehtävään. Myös hyvät verkostoitumistaidot sekä kokemus ja näytöt sosiaalisesta mediasta, videotuotannosta ja bloggaamisesta ovat avuksi tehtävässä onnistumiselle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 9.2.2020 mennessä!