(Poistunut julkaisusta)

Faasi1, Tutkimus ja Kehitys Trainee, Fermion
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme orgaanisen kemian tai kemiantekniikan opiskelijaa kesätyöntekijäksi Fermionin tuotekehitykseen. Työtehtäviin kuuluvat esim.

  • Tuotantoprosessien sivu- ja jätevirtaselvitykset
  • Liuotinten hyötykäyttömahdollisuuksien selvittäminen esim. tislaamalla
  • Materiaalitaselaskelmat ja yhteenvetojen laatiminen eri jätejakeista ja niiden käsittelystä

Työ tehdään Fermionin tuotekehityksessä Espoossa, mutta siihen kuuluu tiivistä yhteistyötä tuotannon ja EHS-osaston kanssa. Pääset myös tutustumaan Fermionin Hangon tehtaan toimintaan. Työ on osa Orion konsernin vastuullisuus- ja ympäristöhankkeiden kokonaisuutta.

Kesätöiden on suunniteltu alkavan toukokuussa ja kestävän 3-4 kuukautta.

Yksikön kuvaus

Orion-konserniin kuuluva Fermion kehittää, valmistaa ja markkinoi lääkeaineita (API) asiakkaille ympäri maailmaa. Tuotekehitys toimii Espoossa, tuotantolaitokset ovat Hangossa ja Oulussa. Lääkeaineet, joiden parissa työskentelemme ja joita tuotamme ovat sekä geneerisiä että Orion Pharman alkuperäislääkeaineita.

Tarjoamme

Pääset tutustumaan laajasti kemianteollisuuden toimintakenttään ja saat kesän aikana myös hyvin vastuuta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Osastollamme saat omien tehtäviesi lisäksi kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Me Orionilla arvostamme toisiamme ja koet heti ensimmäisestä päivästä alkaen kuuluvasi osaksi iloista porukkaamme. Työkavereilta saa aina tukea ja kohtaamme haasteet yhdessä.

Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin! Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia iloiseen joukkoomme koko kesäksi!

Edellytykset

Hakijoilta edellytetään tekniikan kandidaatin, filosofian kandidaatin tai vastaavaa tutkintoa (yli 180 op) ja suuntautumista kemian- tai prosessiteollisuuteen. Sinulla on mielenkiintoa ympäristöasioiden hallintaan ja kyky omaksua laajoja kokonaisuuksia. Eduksi katsotaan osaaminen liittyen materiaalitehokkuuteen, teollisiin tislausprosesseihin tai jätevesien käsittelyyn.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 9.2. mennessä!