(Poistunut julkaisusta)

Faasi1, Tuotannon Kehitysryhmä Trainee
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Tehtävän kuvaus

Etsimme Traineeta tuotannon kehitysryhmään. Tehtäväsi liittyvät tuotantotyön kehittämiseen ja tehokkuutta lisäävien toimenpiteiden suorittamiseen. Osallistut tarvittaessa erilaisiin tuotantoon liittyviin projekteihin. Työhön sisältyy datan analysointia, toimenpiteiden suorittamista sekä esimerkiksi työympäristön kehittämistä 5S-periaatteiden mukaisesti. Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme aktiivista, positiivista ja käytännönläheistä otetta työhön. Olet sosiaalinen luonne ja tulet erinomaisesti toimeen monenlaisten ihmisten kanssa.

Tehtävä sijaitsee Espoossa, mutta työ saattaa sisältää matkustamista Orionin eri toimipisteiden välillä. Työssä ei kuitenkaan edellytetä omaa autoa. Työ on suunniteltu alkavan kesäkuun alussa ja kestävän noin kolme kuukautta. Mahdollisuuksien mukaan voimme tarjota valitulle henkilölle tuntitöitä opiskelun ohessa kesän jälkeen myöhemmin lopputyön tekemistä Orionille.

Yksikön kuvaus

Tuotannon kehitysryhmä on osa Orionin toimitusketjua, joka vastaa projektiluonteisesti kehitystoimenpiteiden suorittamisesta eri osa-alueilla yhdessä eri sidosryhmien kanssa mm. laadun, toimitusvarmuuden ja tuotteiden kilpailukykyisen kustannusten varmistamisen parissa. Tuotannon kehitysryhmä vastaa tuotannon kokonaisvaltaisesta kehittämisestä yhdessä tuotanto-osastojen kanssa. Orionilla on tuotantotoimintaa neljällä paikkakunnalla: Espoossa, Kuopiossa, Salossa ja Turussa.

Tarjoamme

Pääset tutustumaan laajasti tuotannon toimintakenttään ja saat kesän aikana myös hyvin vastuuta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi kansainvälisillä markkinoilla toimivassa suomalaisessa lääkeyrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Osastollamme saat omien tehtäviesi lisäksi kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Me Orionilla arvostamme toisiamme ja koet heti ensimmäisestä päivästä alkaen kuuluvasi osaksi iloista porukkaamme. Työkavereilta saa aina tukea ja kohtaamme haasteet yhdessä.

Tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin! Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia iloiseen joukkoomme koko kesäksi!

Edellytykset

Olet vielä opiskelun alkuvaiheessa (1-3.vuoden opiskelija) ja opiskelet korkeakoulussa tekniikkaan tai talouteen liittyviä aineita. Arvostat mahdollisuutta tutustua valmistavan teollisuuden käytännön toimintaan ja tehtäviin. Edellytämme vahvaa osaamista yleisissä IT-taidoissa (Excel, PowerPoint). Muu tietotekninen osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme myös opintoja ja/tai kokemusta tuotannon kehittämiseen liittyvistä periaatteista ja työkaluista, esimerkiksi Leanista ja Six Sigmasta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 9.2. mennessä!

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.