Faasi1, SC Planning Trainee
Orion Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Faasi1 on Orionin palkallinen traineeohjelma korkeakouluopiskelijoille. Kesätöiden lisäksi ohjelma tarjoaa tapahtumia, verkostoitumista toisten traineeden kanssa sekä mentorointia urasi tueksi.

Tehtävän kuvaus

Faasi1 on Orionin palkallinen traineeohjelma korkeakouluopiskelijoille. Kesätöiden lisäksi ohjelma tarjoaa tapahtumia, verkostoitumista toisten harjoittelijoiden kanssa sekä mentorointia urasi tueksi.

SC Planning -traineena pääset konkreettisesti näkemään suunnittelemasi työn jälkeä, sillä toimit eri tuotanto-osastojen keskipitkän ja pitkän aikavälin suunnittelijana. Luot karkealla viikkotasolla tuotanto-ohjelman, joka on toteutettavissa käytettävillä resursseilla, ja joka mahdollistaa parhaan asiakastyytyväisyyden. Lisäksi pääset tutustumaan lyhyemmän aikavälin hienosuunnitteluun, jossa voit hyödyntää nopeaa päättelykykyäsi ja yhteistyötaitojasi tuotannon ja tekniikan henkilöstön kanssa. Olet osana kehitysprojekteja mahdollistajana ja varmistat toimintaa tukevan tiedon oikeellisuutta.

Yksikön kuvaus

End-to-End Supply Chain Planning toimii Orionin globaalien operaatioiden toimitusketjun ja hankinnan organisaatiossa. Vastuullamme on varmistaa asiakkaidemme tarpeet ja palvelutaso kustannustehokkaasti ja ajallaan. Yksikkö muodostuu kahdesta tiimistä: asiakaspalvelu & logistiikka ja tuotannonsuunnittelu. Yhteensä meitä on n. 30 ammattilaista, joista suunnittelutiimissä noin puolet.

Koska tehtävämme on suunnitella tuotantotoimintamme tehokkaasti, teemme päivittäistä yhteistyötä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa asiakkaan tyytyväisyyden varmistamiseksi. Näitä sidosryhmiä ovat esimerkiksi myynti & markkinointi, laaduntarkastus ja -varmistus, materiaalihankinta, vientilogistiikka ja tuotteen elinkaaren hallintatoiminnot. Luonnollisesti asiakaslähtöisessä ympäristössä sinulla on mahdollisuus päästä myös suoraan kontaktiin loppuasiakkaidemme kanssa. Järjestelmätyökaluina suunnitteluun käytämme SAP R/3 ja APO-ympäristöjä.

Tarjoamme

Pääset tutustumaan laajasti koko toimitusketjun toimintakenttään ja saat kesän aikana tilaisuuden soveltaa nykyistä osaamistasi, oppia uutta ja kehittyä - ja vapautta sekä vastuuta sopivassa suhteessa. Tiimissä vallitsee loistava työilmapiiri, ja sinulla on sekä esimiehen että kollegoiden vankka tuki - me kaikki haluamme osaltamme varmistaa, että onnistut tehtävässä mahdollisimman hyvin. Kesän aikana saat myös kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin!

Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia kesäksi 2021!

Edellytykset

  • Aktiivinen kommunikointi ja tiimityöskentely. Näet ja osaat arvostaa sekä omaa että tiimisi panostusta tavoitteiden toteuttamisessa.
  • Aloitteellisuus, innovaatiokyky ja luovuus. Et pelkää haastaa rutiineja ja arvioit uusiutuvasti toimintatapojen tehokkuutta.
  • Systeemiajattelu. Ymmärrät toiminnanohjausjärjestelmiä määrittävää logiikkaa.
  • Oppimishalu

Lisäksi teet organisoidun tiedon avulla suunnitelmia saavuttaaksesi yhteiset tavoitteemme. Osaat aikatauluttaa ja priorisoida tehtävän tai projektin vaiheet ja varmistaa tarvittavat resurssit, mutta myös varautua yllätyksiin.

Lisätiedot

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 31.1.2021 mennessä! Lisätietoja trainee-ohjelmasta ja hakuprosessista voit lukea Orionin sivuilta.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot