(Poistunut julkaisusta)

Faasi1, Research Assistant Trainee
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Tehtävän kuvaus

Työ on Investigative Toxicology & ADMEn laboratorioassistentin työtä, jota tulet tekemään yhdessä tutkijoidemme ja muiden assistenttien kanssa. Pääpaino työssä on soluilla ja solufraktioilla tehtävässä lääkeainemetaboliatutkimuksessa. Aikaisemman laboratoriokokemuksesi mukaan työtä voidaan räätälöidä tai laajentaa esimerkiksi biomarkkerianalyyseihin. Tehtävä sijaitsee Espoossa.

Yksikön kuvaus

Investigative Toxicology & ADME on osa Global Translational Pharmacology and Safety Sciences -linjaorganisaatiota Orionin Tutkimus ja Tuoetekehityksessä (R&D). Se vastaa erilaisista  in vitro ADMET (Absorbtion, Distribution, Metabolism, Excretion & Toxicology) -tutkimuksista. Investigative Toxicology & ADME tukee Orionin tutkimus- ja lääkekehitysprojekteja kaikilla terapia-alueilla. Osana Orionin tutkimusta ja tuotekehitystä pääset työskentelemään tutkimusprojekteissa ja tekemään menetelmän kehitystä tulevaisuuden projekteja varten. 

Tarjoamme

Pääset tutustumaan laajasti kemian toimintakenttään ja saat kesän aikana myös hyvin vastuuta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Osastollamme saat omien tehtäviesi lisäksi kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Me Orionilla arvostamme toisiamme ja koet heti ensimmäisestä päivästä alkaen kuuluvasi osaksi iloista porukkaamme. Työkavereilta saa aina tukea ja kohtaamme haasteet yhdessä.

Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin! Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia iloiseen joukkoomme koko kesäksi!

Edellytykset

  • Olet loppuvaiheessa luonnontieteiden tai muun soveltuvan alan tutkintoa (AMK tai ylempi korkeakoulututkinto)
  • Olet utelias ja halukas oppimaan uutta.
  • Sinulla on aikaisempaa laboratoriokokemusta esim. harjoitustyöt tai työkokemus
  • Tehtävä edellyttää huolellisuutta, tarkkuutta ja hyvää tiimityöskentelyä
  • Tietoteknistä perusosaamista
  • Ohjeiden ymmärtämiseen sekä tulosten raportointiin tarvittava englannin kielen taito
  • Aikaisempi kokemus solujen kanssa työskentelystä katsotaan eduksi
  • Myös kokemus erilaisista analyysimenetelmistä (mm. ELISA, LC-MS) katsotaan eduksi

 Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 9.2. mennessä!