(Poistunut julkaisusta)

Faasi1, Rahoitus Trainee
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme rahoitusosastolle Espooseen opiskelijaa 4.5.-31.8.2020 väliselle ajalle. Työtehtäväsi sisältävät maksuliikenteeseen ja back officeen liittyviä tehtäviä sekä tarpeen mukaan muita erikseen sovittavia rahoituksen tehtäviä kuten raportointia. Pääset myös halutessasi kehittämään toimintojamme! Työssäsi käytät mm. Analyste ja TWIN -järjestelmiä sekä Exceliä.

Yksikön kuvaus

Orionin rahoitusosasto vastaa keskitetysti konsernin rahoitustoiminnoista, mm. kassanhallinnasta, rahoituksen hankinnasta, pankkisuhteista, rahoitusriskien hallinnasta sekä konsernin Sales to Cash -prosessista ja luotonhallinnasta. Lisäksi hallinnoimme Orionin eläkesäätiön varoja. Olemme 6 henkilön pieni tiimi.

Tarjoamme

Pääset tutustumaan laajasti rahoitusosaston toimintakenttään ja saat kesän aikana myös hyvin vastuuta ja mahdollisuuden kehittää raportteja ja muita rahoituksen toimintoja. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Rahoituksessa saat omien tehtäviesi lisäksi kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Me Orionilla arvostamme toisiamme ja koet heti ensimmäisestä päivästä alkaen kuuluvasi osaksi iloista porukkaamme. Työkavereilta saa aina tukea ja kohtaamme haasteet yhdessä.

Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin! Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia iloiseen joukkoomme koko kesäksi!

Edellytykset

Olet kauppatieteiden maisteriopiskelija ja opiskelet rahoitusta pää- tai sivuaineena ja/tai olet muuten erityisen kiinnostunut yrityksen rahoitukseen liittyvistä tehtävistä. Haemme energistä ja oma-aloitteista henkilöä, joka työskentelee huolellisesti ja viihtyy pienessä tiimissä. Analyyttisyys ja hyvät it-taidot auttavat myös työssä menestymisessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 9.2. mennessä!