Faasi1, Pharmacovigilance Trainee
Orion Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Faasi1 on Orionin palkallinen traineeohjelma korkeakouluopiskelijoille. Kesätöiden lisäksi ohjelma tarjoaa tapahtumia, verkostoitumista toisten traineeden kanssa sekä mentorointia urasi tueksi.

Tehtävän kuvaus

Etsimme kesäksi Pharmacovigilance Traineeta Espooseen. Kesätyössä pääset perehtymään lääketurvallisuuteen liittyviin tehtäviin Pharmacovigilance Assistant -perehdytysohjelman ja -tehtävän kautta. Perehdytyksen aikana tutustut myös muihin tehtäviin lääketurvayksikössä.

Kesätyössäsi vastaat erilaisista tehtävistä, kuten

  • haittavaikutusraporttien vastaanotto ja käsittely
  • lääketurvaosastoa avustavat tehtävät (esim. koulutusmateriaalien laatimisessa, sopimuksista tiedottamisessa, sopimusten ja koulutusdokumentaation arkistoinnissa, riskinminimointimateriaalien ja tuoteinformaation hallinnassa)

Työn on suunniteltu kestävän noin kolme kuukautta, 17.5 - 27.8.2021.

Yksikön kuvaus

Orionin lääketurvallisuusosaston tehtävänä on vastata Orionin markkinoimien, edustamien sekä tutkimusvaiheessa olevien ihmis- sekä eläinlääkkeiden turvallisuusseurannasta ja raportoinnista. Suomessa meitä on yhteensä 35 henkilöä.

Tarjoamme

Pääset tutustumaan laajasti lääketurvan toimintakenttään ja saat kesän aikana myös hyvin vastuuta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Osastollamme saat omien tehtäviesi lisäksi kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin!

Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia kesäksi 2021!

Edellytykset

Edellytämme hakijoilta

  • tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja tasoa: olet esim. farmasian tai biolääketieteen opiskelija esim. 4-5 vuosikurssilta
  • suomen kielen taitoa
  • hyvää englannin kielen hallintaa ja jonkin verran kokemusta lääketieteellisestä terminologiasta
  • sujuvia IT-taitoja ja tietojärjestelmien tuntemusta
  • oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, täsmällisyyttä ja järjestelmällisyyttä
  • työskentelytaitoa tiukkojen aikarajojen puitteissa
  • kykyä hallita useita samanaikaisesti rinnakkain eteneviä tehtäviä
  • kykyä toimia aktiivisena ryhmän jäsenenä

Lisätiedot

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 31.1.2021 mennessä! Lisätietoja trainee-ohjelmasta ja hakuprosessista voit lukea Orionin sivuilta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot