(Poistunut julkaisusta)

Faasi1, Molecule Profiling Trainee
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Tehtävän kuvaus

Etsimme in vitro biologiasta ja laboratoriotyöskentelystä kiinnostunutta ja oma-aloitteista kesätyöntekijää Turkuun. Tehtäviisi kuuluu lääkekehitystä tukevia laboratoriotöitä, kuten soluviljelyä, lääkeaineiden tehoa ja turvallisuutta mittaavien in vitro näytteiden valmistusta, tulosten raportointia sekä yleisiä laboratorioon liittyviä ylläpitotehtäviä. Tehtäviä voidaan räätälöidä myös valittavan henkilön kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. 

Yksikön kuvaus

Molecule Profiling on osa Global Medicine Design -organisaatiota Orionin tutkimuksessa ja kehityksessä. Lääkehitykselle strategisesti tärkeä yksikkö vastaa Orionilla kehitettävien pienmolekyylien ja biologisten lääkeaineiden teho-, turvallisuus-, metabolia ja formulaatioseulonnasta.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen työn hienojen kollegoiden ja lääkekehityksen parissa ja mahdollisuuden jättää jälkesi tulevaisuuden lääkehoitojen keksimiseen. Tarjoamme sinulle siis mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi saat omien tehtäviesi kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Me Orionilla arvostamme toisiamme ja koet heti ensimmäisestä päivästä alkaen kuuluvasi osaksi iloista porukkaamme. Työkavereilta saa aina tukea ja kohtaamme haasteet yhdessä.

Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin! Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia iloiseen joukkoomme koko kesäksi!

Edellytykset

Jos sinulla biologisessa laboratoriossa työskentelyn perustaidot hallussa, kokemusta kartutettuna esimerkiksi työharjoittelussa ja utelias mieli, tämä voi olla juuri oikea paikka sinulle. Tärkeimpinä työkaluinasi positiivinen asenne, innostuneisuus, halu oppia uutta ja hyvät kommunikaatiotaidot niin suomeksi kuin englanniksi. Lisäksi tehtävän sujuvaa haltuunottoa auttaa kokemus nisäkässolujen viljelystä ja yleisimpien laboratoriomenetelmien ja -laitteiden, kuten kuoppalevylukijoiden tuntemus.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 9.2. mennessä!

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.