(Poistunut julkaisusta)

Faasi1, Medical Affairs Trainee
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Tehtävän kuvaus

Etsimme lääketieteen opiskelijaa Espooseen lääketieteelliselle osastolle alkuperälääkkeiden (proprietary products) pariin noin 2-3 kk mittaiseen kesätyöhön kesä-elokuun ajaksi. Työssäsi pääset tekemään lääketieteellistä selvitystyötä ja tuottamaan tiedotus- ja koulutusmateriaaleja Orionin alkuperälääkkeistä.

Tehtävät kuuluvat kahteen terapia-alueeseen: keuhkotaudit ja keskushermostosairaudet. Orion kehittää ja valmistaa näiden terapia-alueiden tuotteita Suomessa ja markkinoi ja myy niitä useissa Euroopan maissa, ja globaalisti partnerien kautta.

Yksikön kuvaus

Lääketieteellinen osasto kuuluu Orionin tutkimus- ja tuotekehitysorganisaatioon ja toimii tiiviissä yhteistyössä liiketoiminta-, lääkevalvonta- ja rekisteröintiyksiköiden sekä myynti- ja markkinointiosastojen kanssa. Lääketieteellinen osasto tukee tieteellisellä osaamisella ja julkaisutoiminnalla sekä kehitteillä että markkinoilla olevien lääkeaineiden tutkimustoimintaa ja markkinointia. Lääketieteellisen osaston alkuperälääkkeiden parissa työstenkelee tällä hetkellä 6 asiantuntijaa.

Tarjoamme

Pääset tutustumaan laajasti Medical Affairs toimintakenttään ja saat kesän aikana myös hyvin vastuuta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Osastollamme  saat omien tehtäviesi lisäksi kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Me Orionilla arvostamme toisiamme ja koet heti ensimmäisestä päivästä alkaen kuuluvasi osaksi iloista porukkaamme. Työkavereilta saa aina tukea ja kohtaamme haasteet yhdessä.

Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin! Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia iloiseen joukkoomme koko kesäksi!

Edellytykset

Tehtävä sopii lääketieteen opiskelijalle, joka mielellään on jo lähestymässä kandivaihetta. Työskentely edellyttää hyvää englannin kielen taitoa ja oma-aloitteellisuutta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 9.2. mennessä!