Faasi1, Laboratory Trainee
Orion Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Faasi1 on Orionin palkallinen traineeohjelma korkeakouluopiskelijoille. Kesätöiden lisäksi ohjelma tarjoaa tapahtumia, verkostoitumista toisten traineeden kanssa sekä mentorointia urasi tueksi.

Tehtävän kuvaus

Tehtävänäsi on toimia tutkimusavustajana Analyyttisessä kehityksessä Inhalaatioanalytiikan laboratoriossa tai Fysikaalisen analytiikan laboratoriossa.

Inhalaatioanalytiikan laboratorio vastaa tuotekehityksenaikaisesta inhalaatioanalytiikasta. Työtehtäviisi kuuluu inhalaatiovalmisteiden pienhiukkasjakauma- ja annospitoisuusmääritysten tekeminen käyttäen NGI-, DD- sekä HPLC/UHPLC-laitteistoja.

Fysikaalisen analytiikan laboratorio vastaa fysikaalisesta analytiikasta tutkimus- ja kehitysvaiheessa olevissa projekteissa. Työtehtäviisi kuuluu lääkeraaka-aineiden fysikaalinen analytiiikka, esimerkiksi partikkelikoon tai ominaispinta-alan määritys.

Molemmat laboratoriot sijaitsevat Espoossa ja työn kesto on neljä kuukautta toukokuun alusta elokuun loppuun.

Yksikön kuvaus

Analyyttinen kehitys on osa Farmaseuttista R&D-organisaatiota Tutkimuksessa ja kehityksessä. Yksikkö vastaa tuotekehityksenaikaisesta kemiallisesta ja fysikaalisesta analytiikasta. Fysikaalisen analytiikan laboratoriossa teemme lisäksi myös laadunvalvonta-analytiikkaa.

Tarjoamme

Pääset tutustumaan laajasti Farmaseuttisen R&D:n ja Analyyttisen kehityksen toimintakenttään ja saat kesän aikana myös hyvin vastuuta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Analyyttisessä kehityksessä saat omien tehtäviesi lisäksi kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin!

Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia kesäksi 2021!

Edellytykset

Edellytämme korkeakouluopintoja kemian, fysiikan, tekniikan tai farmasian alalta siten, että kandidaatin tutkinto olisi suoritettuna. Odotamme suomen- ja englanninkielen taitoa, hyvää tiimityöskentelytaitoa sekä kykyä sopeutua uusiin tehtäviin ja vaihtuviin tilanteisiin. Kokemus fysikaalisista analyysimenetelmistä ja/tai nestekromatografiasta on eduksi.

Lisätiedot

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 31.1.2021 mennessä! Lisätietoja trainee-ohjelmasta ja hakuprosessista voit lukea Orionin sivuilta.

Valitusta henkilöstä tullaan teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot