(Poistunut julkaisusta)

Faasi1, Laboratorio Trainee
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Tehtävän kuvaus

Kyseessä on kaksi tehtävää, toinen inhalaatioanalytiikan laboratoriossa ja toinen fysikaalisen analytiikan laboratoriossa. Molemmat laboratoriot sijaitsevat Espoossa.

Inhalaatioanalytiikan laboratoriossa työtehtäviisi kuuluu tuotekehitysvaiheessa olevien inhalaatiovalmisteiden pitoisuus-, epäpuhtaus- ja pienhiukkasjakauma- sekä annospitoisuusanalytiikka käyttäen NGI- ja DD- sekä HPLC-laitteistoja.

Fysikaalisen analytiikan laboratoriossa työtehtäviisi kuuluu lääkeraaka-aineiden fysikaalinen analytiikka käyttäen erilaisia fysikaalisia analysointitekniikoita kuten XRD, DSC, TGA, DVS sekä erilaiset mikroskoopit.

Yksikön kuvaus

Analyyttinen kehitys on osa Farmaseuttisia tieteitä Tutkimuksessa ja kehityksessä. Ryhmä tarjoaa kemiallista ja fysikaalista analytiikkaa Orionin tutkimus- ja kehitysprojekteille sekä tutkimus- että kehitysvaiheessa. Ryhmän pääasialliset tehtävät käsittävät menetelmien kehityksen ja analytiikan lääkeaineiden ja lääkevalmisteiden osalta. Myös laadunvalvontatyöt kuuluvat ryhmän tehtäviin fysikaalisen analytiikan osalta.

Tarjoamme

Mielenkiintoista ja monipuolista laboratoriotyötä yhdessä osaavien ja motivoituneiden kollegojen kanssa. Pääset työskentelemään lääketeollisuuden voimakkaasti kehittyvässä ympäristössä modernien analyysitekniikoiden parissa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä ja saat omien tehtäviesi lisäksi kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Me Orionilla arvostamme toisiamme ja koet heti ensimmäisestä päivästä alkaen kuuluvasi osaksi iloista porukkaamme. Perehdytämme sinut tehtävään ja työkavereilta saa aina tukea.

Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin! Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia iloiseen joukkoomme koko kesäksi!

Edellytykset

Korkeakouluopintoja kemian, fysiikan tai farmasian alalta siten, että kandidaatin tutkintoon tarvittavat kurssit on suoritettuna. Tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 9.2. mennessä!