(Poistunut julkaisusta)

Faasi1, Laborantti Trainee, Animal Welfare
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme kesätyöntekijää tutkimustoimintoihin liittyvien eläinten- ja eläintilojen perushoitoon avustamaan ammattitaitoista vakituista henkilöstöämme. Työtehtävä sisältää eläinten perushoitoa, eläinten hyvinvonnin seurantaa sekä niistä tiedottamista ja dokumentointia. Tehtävä vaatii eläintenhoidon perushoidon ymmärtämistä ja ohjeiden noudattamista. Työtehtävien hoitoon liittyvien laitteiden käyttö, puhdistus ja huoltotoimintojen ymmärtämistä. Työ sisältää paljon fyysisiä työvaiheita, eläintilojen ja laboratoriotilojen siivousta.

Yksikön kuvaus

Discovery PK/PD & Translational Research Support, Animal Research and Welfare, Turku

Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä ja panostaa jatkuvasti uusien hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Eläinkokeellinen tutkimus on edelleen tärkeässä osassa etsittäessä uusia ja entistä parempia lääkkeitä. Tietyt tulokset eläinkokeista vaaditaan ennen kuin lääkeviranomainen voi myöntää luvan viedä uusi lääkeaihio ihmisillä tai eläinpotilailla tehtäviin kliinisiin tutkimuksiin. Ilman eläinkokeita ei syntyisi uusia lääkkeitä. Orionille on erittäin tärkeää, että tutkimuseläimistämme pidetään erityisen hyvää huolta.

Tarjoamme

Pääset tutustumaan laajasti tutkimustoimintojen eläinten- ja eläintilojen hoidon toimintakenttään ja saat kesän aikana myös hyvin vastuuta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Saat omien tehtäviesi lisäksi kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Me Orionilla arvostamme toisiamme ja koet heti ensimmäisestä päivästä alkaen kuuluvasi osaksi iloista porukkaamme. Työkavereilta saa aina tukea ja kohtaamme haasteet yhdessä.

Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin! Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia iloiseen joukkoomme koko kesäksi!

Edellytykset

Eläinalan opinnot tai tutkinto ja aikaisempi kokemus eläinten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta valmiutta tehdä työtä viikonloppuisin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 9.2. mennessä!

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.