(Poistunut julkaisusta)

Faasi1, Lääketieteellisten tekstien kääntäjä
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Tehtävän kuvaus

Etsimme lääketieteellisen tekstin kääntämisestä kiinnostuneita korkeakouluopiskelijoita tunti- ja kesätöihin .

Tehtäviisi kuuluu lääkkeiden valmisteyhteenvetojen kääntäminen suomesta ruotsiksi. Pääset myös osallistumaan Orionin kehuttuun faasi1-trainee-ohjelmaan.

Tuntitöiden on suunniteltu alkavan 2.3.2020 (noin 15 h/vko) ja vaihtuvan täysipäiväiseksi kesätyöksi touko-/kesäkuussa tilanteen mukaan. Toiveissa on myös tuntitöiden jatko syksyllä kesätyön päätyttyä. Tehtävän aloitus ja tehtävään perehdyttäminen tapahtuu Orionin Turun toimipisteessä. Varsinaista käännöstyötä voi tehdä muiltakin toimipaikkakunniltamme.

Yksikön kuvaus

Tehtävä sijoittuu Teollistamisen ja Tuotteiden Elinkaarenhallinnan prosessiin, ja työtä tehdään läheisessä yhteistyössä tuoteinformaatiotiimin kanssa.

Tarjoamme

Pääset tutustumaan laajasti lääketieteelliseen toimintakenttään ja saat kesän aikana myös hyvin vastuuta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Osastollamme saat omien tehtäviesi lisäksi kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Me Orionilla arvostamme toisiamme ja koet heti ensimmäisestä päivästä alkaen kuuluvasi osaksi iloista porukkaamme. Työkavereilta saa aina tukea ja kohtaamme haasteet yhdessä.

Tämän lisäksi tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin! Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia iloiseen joukkoomme koko kesäksi!

Edellytykset

Olet kaksikielinen (ruotsi ja suomi), työssäsi tarkka ja huolellinen, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet innokas oppimaan uutta.

Lisäksi toivomme sinulta:

  • Soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. kielitieteet, kääntäminen, farmasia, lääketiede)
  • Oma-aloitteista, aktiivista ja systemaattista työotetta
  • Vahvaa tietoteknistä perusosaamista, erityisesti MS Word

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää 9.2.2020 mennessä! Aikaisen aloitusajankohdan vuoksi hakijoita käydään läpi jo hakuvaiheessa.