(Poistunut julkaisusta)

Faasi1-kesätyö, viestintä
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

Tehtävän kuvaus

Etsimme kesäksi viestintäkoordinaattoria Orionin viestintäosastolle Espooseen. Tehtäviisi kuuluvat mm.

- monikanavainen sisällön suunnittelu ja toteutus sekä sisäisiin että ulkoisiin kanaviimme
- somekanavien kehittämiseen osallistuminen
- monipuoliset avustavat viestinnän tehtävät.

Työn kesto on 3-4 kk ja se on sovittavissa aikavälille 15.5.-15.9.2019.

Yksikön kuvaus

Orionin Viestintäosasto vastaa Orionin sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä: verkkoviestinnästä niin sisäisesti kuin ulkoisesti, sosiaalisen median kanavista, mediasuhteista ja konsernibrändistä, pörssiviestinnästä sekä talous- ja sijoittajaviestinnästä. Teemme tiivistä yhteistyötä sekä sisäisten sidosryhmiemme että ulkoisten kumppaniemme kanssa ja olemme mukana erilaisissa viestintäprojekteissa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen, vaihtelevan ja itsenäisen työn neljän hengen tiimissä, jatkuvasti kehittyvässä viestinnän kentässä. Ota haaste vastaan ja tule kehittämään Orionin viestintää yhdessä kanssamme viestintäkoordinaattorina! Luvassa on monipuolisia tehtäviä toimialalla, jolla teemme arvokasta ja asiakkaalle merkityksellistä työtä. Se on viestijälle mahtava lähtökohta!

Edellytykset 

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa korkeakoulu- tai muuta loppusuoralla olevaa tutkintoa (esimerkiksi viestintä, liiketalous tai markkinointi) sekä kokemusta viestinnästä ja sen moderneista työkaluista. Tehtävä edellyttää mutkatonta kommunikointia suomeksi ja englanniksi. Lisäksi tuotat myös sujuvasti erityyppisiä sisältöjä molemmilla kielillä. Odotamme sinulta oma-aloitteista ja innostunutta otetta sekä ennakkoluulottomuutta tarttua tehtävään kuin tehtävään. Myös hyvät verkostoitumistaidot sekä kokemus ja näytöt sosiaalisesta mediasta, videotuotannosta ja bloggaamisesta ovat avuksi tehtävässä onnistumiselle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 10.2.2019 mennessä!