(Poistunut julkaisusta)

Faasi1-kesätyö, tuotannon kehitysryhmä, Espoo
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Tehtävän kuvaus

Etsimme kesätyöntekijää tuotannon kehitysryhmään. Tehtäväsi liittyvät tuotantotyön kehittämiseen ja tehokkuutta lisäävien toimenpiteiden suorittamiseen. Osallistut tarvittaessa erilaisiin tuotantoon liittyviin projekteihin. Työhön sisältyy datan analysointia, toimenpiteiden suorittamista sekä esimerkiksi työympäristön kehittämistä (5S). Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme aktiivista, positiivista ja käytännönläheistä otetta työhön. Olet sosiaalinen luonne ja tulet erinomaisesti toimeen monenlaisten ihmisten kanssa.

Tehtävä sijaitsee Espoossa, mutta työ saattaa sisältää matkustamista Orionin eri toimipisteiden välillä. Työssä ei kuitenkaan edellytetä omaa autoa. Kesätyön on suunniteltu alkavan kesäkuun alussa ja kestävän noin kolme kuukautta. Mahdollisuuksien mukaan voimme tarjota valitulle henkilölle tuntitöitä opiskelun ohessa kesän jälkeen. Olemme myös avoimia keskustelemaan valitun henkilön kanssa lopputyön tekemisestä Orionille.

Yksikön kuvaus

Tuotannon kehitysryhmä on osa Orionin toimitusketjua, joka vastaa tuotteiden laadusta, toimitusvarmuudesta ja tuotteiden kilpailukykyisestä kustannuksesta. Tuotannon kehitysryhmä vastaa tuotannon kokonaisvaltaisesta kehittämisestä yhdessä tuotanto-osastojen kanssa. Orionilla on tuotantotoimintaa neljällä paikkakunnalla: Espoossa, Kuopiossa, Salossa ja Turussa. Toimitusketjussa työskentelee noin 1300 ammattilaista.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Perehdytämme sinulle yleisimmät työkalut ja tavat tuotannon kehittämisen osalta. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!

Edellytykset

Olet vielä opiskelun alkuvaiheessa (1-3.vuoden opiskelija) ja opiskelet korkeakoulussa tekniikkaan tai talouteen liittyviä aineita. Arvostat mahdollisuutta tutustua valmistavan teollisuuden käytännön toimintaan ja tehtäviin. Edellytämme vahvaa osaamista yleisissä IT-taidoissa (Excel, PowerPoint). Muu tietotekninen osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme myös opintoja ja/tai kokemusta tuotannon kehittämiseen liittyvistä periaatteista ja työkaluista, esimerkiksi Leanista ja Six Sigmasta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 10.2. mennessä!

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.