(Poistunut julkaisusta)

Faasi1-kesätyö, tablettitekniikka, Turku
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Tehtävän kuvaus

Etsimme innokasta ja oppimiskykyistä teknisen alan opiskelijaa kesätöihin toimimaan tablettituotannon laitteiden parissa. Tehtävänäsi on avustaa käyttöinsinöörejämme päivittäisissä kunnossapidon, laitteiden kehittämisen ja suunnittelun tehtävissä. Tehtävä sisältää sekä käytännön tekemistä että dokumentointia.

Työssäsi tulet toimimaan monien eri sidosryhmien, niin tuotannon kuin tekniikan ammattilaisten, kanssa. Tehtävässä sijoitut Turun tehtaallemme. Työ voidaan aloittaa tuntityönä jo kevään aikana.

Yksikön kuvaus

Tekniset toiminnot -yksikkö varmistaa, että tuotannon laitteet ja järjestelmät täyttävät niille asetetut laatu-, turvallisuus- ja kapasiteettivaatimukset. Lisäksi Tekniset toiminnot vastaa niiden oikeasta ja tehokkaasta käytöstä yhteistyössä tuotannon ja muiden sidosryhmien kanssa.

Tulet osaksi Orionin toimitusketjun tablettiprosessin teknistä tiimiä, joka vastaa tablettiprosessin tuotantolaitteiden kunnossapidosta ja kehittämisestä Espoon ja Turun tehtailla.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!

Edellytykset

Edellytämme soveltuvia teknisen alan opintoja, esimerkiksi laitetekniikasta, prosessitekniikasta, automaatiosta tai mekaniikasta. Toivomme, että olet työtä pelkäämätön ja pidät käytännön tekemisestä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 10.2. mennessä!

 

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.