(Poistunut julkaisusta)

Faasi1-kesätyö, Process Analytical Technology (PAT)
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Tehtävän kuvaus

Tehtäviisi kuuluu ensin tutustua ja perehtyä erilaisiin lääketeollisuudessa hyödynnettäviin prosessinaikaisiin seurantateknologioihin (Process Analytical Technology, PAT). Kirjallisuuskatsauksen jälkeen kartoitetaan ja tunnistetaan inhalaatiotuotannossa mahdollisia PAT-työkalujen käyttökohteita, ja mahdollisesti testataan ja kehitetään niitä laboratoriomittakaavassa. Kesätyön on suunniteltu alkavan touko- tai kesäkuussa ja kestävän noin 3 kuukautta. Tehtävä sijaitsee Espoossa. Työn etenemisen perusteella arvioidaan myös mahdollisuutta opinnäytetyön tekemiseen kesän jälkeen.

Yksikön kuvaus

Toimitusketjun matriisiorganisaatiossa toimivan Operational Excellence -ryhmän tehtävä on kehittää tuotannon laatua ja kerralla oikein tekemistä, sekä varmistaa tuotannon kriittisten ja vakavien poikkeamien juurisyiden selvittäminen ja korjaavien ja ennalta-ehkäisevien toimenpiteiden (CAPA) toteuttaminen. Lisäksi vastuullamme on tuotannon laitteiden ja tilojen pesumenetelmien (pesukemian) arviointi, kehittäminen ja testaus. Olemme reilu kymmenen henkilön tiimi, ja tartumme tuumasta toimeen.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!

Edellytykset

Olet utelias, kokeilemaan asioita käytännössä sekä innovatiivinen.

Lisäksi toivomme sinulta

  • Vähintään 180 op laajuisia soveltuvia korkeakouluopintoja luonnontieteistä, esim. kemia tai farmasia
  • Oma-aloitteista, aktiivista ja systemaattista työotetta
  • Vahvaa MS Officen perusosaamista
  • Kekseliäisyyttä
  • Systemaattista ja tavoitteellista työskentelyä
  • Hyvää englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 10.2. mennessä!