(Poistunut julkaisusta)

Faasi1-kesätyö, Medical Affairs, Proprietary products
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Tehtävän kuvaus

Etsimme lääketieteen opiskelijaa lääketieteelliselle osastolle alkuperälääkkeiden pariin noin 2-3 kk mittaiseen kesätyöhön kesä-elokuun ajaksi. Työssäsi pääset tekemään lääketieteellistä selvitystyötä ja tuottamaan tiedotus- ja koulutusmateriaaleja Orionin alkuperälääkkeistä.

Tehtävät kuuluvat kolmeen eri terapia-alueeseen: keuhkotaudit, keskushermostosairaudet ja tehohoito. Orion kehittää ja valmistaa näiden terapia-alueiden tuotteita Suomessa ja markkinoi ja myy niitä useissa Euroopan maissa, ja globaalisti partnerien kautta. Tehtävä sijaitsee Espoossa.

Yksikön kuvaus

Lääketieteellinen osasto kuuluu Orionin tutkimus- ja tuotekehitysorganisaatioon ja toimii tiiviissä yhteistyössä liiketoiminta-, lääkevalvonta- ja rekisteröintiyksiköiden sekä myynti- ja markkinointiosastojen kanssa. Lääketieteellinen osasto tukee tieteellisellä osaamisella ja julkaisutoiminnalla sekä kehitteillä että markkinoilla olevien lääkeaineiden tutkimustoimintaa ja markkinointia. Lääketieteellisen osaston alkuperälääkkeiden parissa työstenkelee tällä hetkellä 6 asiantuntijaa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi yhdessä Suomen innovatiivisimmassa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat kollegat ja mahdollisuuden haastaa itsesi mielenkiintoisten tehtävien parissa. Omien tehtäviesi lisäksi saat kesän aikana kattavan kuvan koko Orionin toiminnasta ja lukuisista eri tehtävistämme. Tervetuloa rakentamaan hyvinvointia koko kesäksi!

Edellytykset

Tehtävä sopii lääketieteen opiskelijalle, joka mielellään on jo lähestymässä kandivaihetta. Työskentely edellyttää hyvää englannin kielen taitoa ja oma-aloitteellisuutta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa 10.2. mennessä!